مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

ویژگی های یک برنامه نویس موفق

- مهارت های ارتباطی
یک  طراحی سایت در مشهد  کدام از خصوصیت های یک نرم افزار نویس خوب داشتن مهارت های ارتباطی میباشد که متاسفانه در کشور‌ایران به آن دقت خاصی نمیشود زمانی در خصوص این مورد سخن می‌کنیم خیلی از دوستان می‌خندند و میگن یه اپلیکیشن نویس چه نیازی به مهارت های ارتباطی داراست. خیر تنها اپ نویس، هر هر کس در اجتماع معاش می نماید نیاز به یادگیری مهارت های ارتباطی دارااست. در حالتی که اپ نویس به طور فریلنسری یا این که به عبارتی آزادکاری پروژه می گیرد بایستی در این باره خیلی خیلی کارکشته باشد. یک نرم افزار نویس ماهر از لحاظ ما نرم‌افزار نویسی میباشد که مهارت رابطه با مشتری و بقیه همیاران در گوشه و کنار عمل را داراست. معمولی ترین مزیت رابطه خوب با مشتری ها و یوزرها برای اپلیکیشن نویس این میباشد که از اشتباه ها و باگ های نرم افزار خویش با خبر گردیده و به رفع انواع بپردازد.

10- مهارت های گفتگو
شاید در مشاهده کرد اولیه این آیتم خنده دار و تعجب آور به لحاظ رسد البته در حالتی که نو وارد حوزه اپ نویسی گردیده اید بایستی بگم در‌حالتی که شما بضاعت و توان و مهارت مصاحبه نداشته باشید نمی توانید پروژه های خوب که از حیث مالی حالت عالی دارا هستند رو بگیرید. به شخصه به خیال داشتن مقدار پاره ای که مهارت مصاحبه خاطر گرفته ام توانسته ام تعداد متعددی پروژه بگیرم. پس به طبع قطعا در کنار نرم‌افزار نویسی، مهارت های گفتمان رو حافظه بگیرید زیرا خیلی به دردتون می‌خورد.

11- تنبلی
لری وال، تالیف کننده‌ی کتاب لهجه نرم افزار‌نویسی پرل، سه خصوصیت یک اپ‌نویس خوب را تعریف می‌نماید: تنبلی، بی‌صبری و گستاخی. تنبلی به حیث ویژگی نیکی برای یک نرم افزار‌نویس وجود ندارد البته مدیران IT میگویند در صورتی میخواهید شایسته ترین راه و روش را برای جاری ساختن کاری پیدا فرمایید در امر آن از یک فرد تنبل پرسش نمائید. شانس اکثری وجود داراست که فرد تنبل سریع‌ترین و شایسته ترین خط مش را پیدا نماید. اپلیکیشن‌نویسان یک کمپانی اکثر زمان ها قادرند راهی برای خود کار کردن مراحل‌ها و صرفه‌جویی در طی و پول پیدا نمایند. اما اینو می بایست بگم اپ نویس نباید تنبل باشد البته اشخاص تنبل گاهی اوقات راهکارهای معمولی و سریعتری را ارائه می‌دهند.

12- روءیت کرد تجاری
یک کدام از دیگر از خصوصیت های یک اپلیکیشن نویس خوب، داشتن روئت کرد تجاری میباشد. هنگامی که صرفا بر روی یک بخش خاص از کد متمرکز می‌شوید مشاهده کرد کلی راجع‌به پروژه و متاع پایانی را از دست می دهید. از خصوصیت های نرم افزار نویس ماهر این میباشد که نگاه تجاری نسبت به فعالیت خویش دارااست و این سبب می‌شود که یک رویت کرد تمامی جانبه و بالاتر از طرحی که بر روی آن عمل می نماید، داشته باشد. این روءیت کرد تجاری سبب ساز پیشرفت در عملکرد شخص و نهایتا بهبود مال آخرین ساخت گردیده گردد.

13- قابلیت و امکان طرح ریزی
یک نرم افزار نویس علاوه بر سویچ کردن سریع در امور و بایستی تا حد قابلیت و امکان راهای وصال به مال آخرین را محاسبه نمایند. یک توشه اورا تجزیه و آنالیز و کامل شدن نماید، نرم‌افزار نویس پیش از نوشتن او‌لین خط از کد بایستی ساختار اپلیکیشن را پباده سازی نمایند. به نظرم این مورد، جز خصوصیت های اساسی یک نرم افزار نویس خوب میباشد که می بایست با مرور فرصت آن را به دست بیاورد.

14- توان مدیر باخت
هنگامی در ارتباط نرم‌افزار نویس خوب کلام می‌زنیم یعنی بایستی توان و بضاعت و توان رئیس باخت را داشته باشد. برنامه نویس ها بندرت مفاد صحیح را در اولی آزمون می فهمند و در واقع از باخت میباشد که به اعتقاد میرسند. این اساسی میباشد که برنامه نویس ها مشکلات و اشکالات خویش را بیابند آنها‌را ببینند و ناکامی را نشان ای برای چالشی سریع در حیث بگیرد. نرم افزار نویس می بایست بتواند ناکامی را مدیر نماید و در شکل لزوم فعالیت را مجدد آغاز نماید. متاسفانه افرادی که در اولِ یادگیری و فراگیری اپ نویسی می باشند با اولی باخت کلا نرم‌افزار نویسی را کنار میذارند و این حقیقتا ناگوار است.

15- روحیه عمل تیمی
در حالتی‌که قصد اینو دارید که در دسته ای عمل نمایید به طبع مطلقا بایستی روحیه عمل تیمی داشته باشید و می بایست مبانی اول عمل تیمی رو حافظه بگیرید تا در‌پی خط مش در گیر اختلال نشوید. این نکته رو هم فراموش نکنیم که نرم افزار نویس می بایست توان عمل با یوزرها کسب وکار، بازاریابی و پرسنل فروش و همیاران را داشته باشد. این گزینه هم درپی شیوه یاد می گیرید کافیه مقدار در امر آن مطالعه داشته باشید.

16- قصد به تحقیق
گویش اپلیکیشن‌نویسی صرفا بخشی از این فعالیت میباشد. خالق و گرداننده‌ی یک کمپانی بایستی در زمینه‌ی صنعت های ویژه کسب علم نماید تا بتواند اپ‌هایی پباده سازی نماید که برای پرسنل و مشتریانش موءثر باشند.

17- اهمیت به مجال آخری پروژه
اکثری از برنامه نویس ها فرآیند پروژه های خویش را براساس فرصت اتمام پروژه طرح ریزی میکنند. برای مدیران اساسی میباشد که مطلوب ترین فرصت برای نرم افزار نویسی یک اپ تازه یا این که تعمیر آن را بدانند، برنامه نویس ها نیز می بایست به مجال پایانی پروژه اهمیت دهند. این نیز اساسی میباشد که یک تقاضاکننده وقتی برای نقطه پایان پروزه تخصیص دهد و آن را انتخاب نماید.

18- امکان ارائه
شاید این مورد هم تعجب برانگیز باشد البته یک اپ نویس خوب بایستی قابلیت و امکان ارائه داشته باشد. شاید شما بخواهید پروژه رو جایی ارائه دهید یا این که آن را به مشتری آرم دهید می بایست بتوانید به شایسته ترین صورت ممکن آن را ارائه دهید. بارها چشم ام نرم افزار نویس های خوب و فوق العاده در مسئله کدنویسی که ضعف ارائه شدید داشته اند. همت نمایید در پی که اپلیکیشن نویس نیکی شدید روی این مورد تمرکز بیشتری داشته باشید.

19- تطبیق با دور و اطراف فعالیت
بعضا از برنامه نویس ها برای تمرکز نیاز به بدون صدا بدون نقص دارا‌هستند، در حالی که بقیه افراد در سر وصدا پرورش میکنند. عادتهای فردی کارمند نصیب مهمی از منفعت وری عمل میباشد. در شرایطی‌که اپ نویس بتواند خودش را با دور و بر عمل تطبیق دهد حقیقتا توان بالایی دارااست.

20- مهارت حل اختلال
یکی‌از دیگر از خصوصیت های یک نرم‌افزار نویس خوب داشتن مهارت حل خلل است در صورتیکه اپ نویس این مهارت رو نداشته باشد با روبرو شدن با او‌لین خلل کلا کنار می کشد یا این که کلا پروژه رو کنار میگذارد. اپلیکیشن نویس خوب میتواند برای هر نقص‌ یک راه‌حل صحیح پیدا نماید. این مهارت را می بایست روز آپ دیت در خویش تقویت کند.

فیض گیری:
در‌این نوشته‌علمی 20 خصوصیت اساسی برای یک نرم‌افزار نویس خوب رو گزینه محاسبه قرار دادیم که هریک می‌تواند حالت نرم‌افزار نویس از حیث جایگاهی و حقوقی تغییر و تحول دهد. درین لیست می توانستیم مورد های دیگری رو هم در اختیار بگذاریم البته به نظرم این 20 آیتم جز مفاد اساسی میباشند. همت نمایید در طی یادگیری روی این مفاد هم تمرکز داشته باشید.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.