مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

sql چیست؟ کاربرد اس کیو ال

زمانی در اکنون ذخیره گروه‌ای از داده ها در کامپیوتر و تلفن همراه خویش هستیم، به یک مقر داده نیاز داریم و این مقر داده میباشد که قابلیت ذخیره‌سازی داده در کامپیوتر را به ما می دهد. در طول‌های قدیم، دفترهای فیزیکی برای اشخاص و استخراج و امور، تحت عنوان طراحی سایت در مشهد یک مقر داده کار می‌کردند؛ ولی امروزه آنان به صورت به طور کامل الکترونیکی درآمدند و دارنده گونه های مختلفی می‌باشند.
امروزه مشاهده میکنیم که وسعت داده در دنیا بسیار زیاد شد‌ه‌است و حصول و شغل های بلندمرتبه برای رئیس داده‌های خودشان، می بایست از مقر‌های داده به کارگیری نمایند. یک کدام از شیوه های رابطه با مقر داده، دارا بودن علم SQL میباشد. در‌این نوشته‌ی علمی از کمپانی قابل انعطاف‌ افزاری اینترنت نگاه، به رسیدگی اشکال مقر داده، مضمون‌ SQL و کاربردهای آن می پردازیم. به‌دنبال با ما یاور باشید.
گونه های مقر داده یا این که دیتابیس
برای اینکه SQL را عالی فهم و شعور نمایید، نیاز دارید تا با مضمون‌ ظریف مقر داده، گونه های آن و سیستم‌های مدیر داده آشنا گردید. همان گونه که در گذشته نیز اشاره شد، به گروه‌ای از داده‌ها که در یک کامپیوتر به طور الکترونیکی ذخیره گردیده باشند، مقر داده گفته می شود. مقر‌های داده اشکال مختلفی دارا‌هستند که در‌این قسمت به توضیح هرکدام از این مقر اطلاعات می پردازیم:
مقر داده ارتباط‌ای (SQL): مقر داده ارتباط‌ای قابلیت و امکان این را داراست که داده‌ها را در یکسری جدول متفاوت و مرتبط به هم ذخیره نماید. در شرایطی که تا به اکنون با اپ اکسل فعالیت کرده باشید، میتوانید موردی شبیه با مقر داده ارتباط‌ای را ببینید.
مقر داده غیر ارتباط‌ای (noSQL): کلاً این نوع مقر داده، داده‌ها را فارغ از محدودیت ارتباط و اکثر وقت ها به طور منفرد ذخیره می‌نماید. مانند مقر داده مونگو دیبی که هریک از اطلاعات را به طور یک مدرک و غیر وابسته از سایر داده‌ها ذخیره می‌نماید.
سیستم مدیر داده چیست؟
درصورتی که بخواهیم سیستم‌های مدیر داده را به لهجه بی آلایش توضیح دهیم، میتوانیم بگوییم که سیستم‌های مدیر داده هر نوع دستگاه یا این که کامپیوتری را مشمول می گردد که داده ها را در خویش ذخیره می‌نماید. می بایست ذکر کرد که هر سیستم رئیس داده در ذخیره دیتا منحصربه‌فرد شغل می‌نماید و سعی هرمورد از آنها مختلف میباشد.

اس کیو ال (SQL) چیست؟
همان طور که تا به الان نیز متوجه گردیده‌اید، SQL یک لهجه اپ نویسی میباشد که برای رابطه و کارکردن باصرفه با مقر‌های داده به کار گیری میشود. عبارت SQL مخفف Structured Query Language میباشد که معنای “گویش پرس و جوی بار ساختارمند” را میدهد. همینطور می‌قدرت از لهجه اپلیکیشن نویسی SQL در اعمالی زیرا پیاده سازی نرم افزار یا این که ساخت وب سایت استفاده نمود که به دنبال به نظارت این آیتم نیز میپردازیم.



sql کاربرد



تاریخچه SQL
تاریخچه گویش اپ نویسی SQL به نوشته‌علمی‌ای در سال ۱۹۷۰ برمی‌شود. در سال جاری، یک نوشته‌ی‌علمی بوسیله ادگار کاد با تیتر ” سبک ارتباط‌ای دیتاها برای خزانه‌های بزرک داده‌های اشتراکی” منتشر شد و این مورد، شروعِ پدید داخل شدن SQL بود. کمپانی IBM از آغاز دقت ویژه‌ای بدین نوشته‌ی‌علمی آرم بخشید. سال‌هایی بعد از نشر این نوشته‌ی‌علمی، عده ای که در آن کمپانی از سیستم‌های مدیر داده یا این که مقر داده به کار گیری می‌کردند، اعتنا ویژه‌ای را به‌این زمینه آرم دادند و لهجه نرم‌افزار نویسی SQL را پدید آوردند. می‌قدرت عده ای به اسم ریموند بویس و دونالد چمبرلین را از طراحان نخستین SQL دانست.

این موسسه بعداز پیاده سازی SQL تیم ای از اشخاص دارای تخصص را به دور هم گردآوری کرد و سامانه رئیس داده‌ای پدید آورد که بر محور SQL بود. اسم این جنس اوراکل بود که عاقبت در سال ۱۹۷۹ بوسیله این موسسه ارائه شد.

کاربردهای SQL
تا به اینجا متوجه شدیم که می‌قدرت SQL را یک گویش اپلیکیشن نویسی دانست. همان گونه که میدانید، لهجه‌های نرم افزار نویسی کاربردهای زیادی دارا هستند و این کاربردها با دقت به نوع آنان گوناگون میباشد. موردها پایین بعضی از اساسی‌ترین کاربردهای لهجه اپلیکیشن نویسی SQL می باشند.

اعمال انجام مربوط به مقر داده
مهم‌ترین کاربرد گویش اپ نویسی SQL را می‌قدرت در برقراری رابطه با مقر داده و رئیس خوب آن دانست. درصورتی که شما به لهجه نرم‌افزار نویسی SQL مسلط باشید، میتوانید شغل‌های توسعه یافته را با مقر‌های داده اجرا دهید. این کار‌ها عبارت‌اند از:

قابلیت و امکان جستجوی داده در دیتابیس و ایفا پرس و جو
ساخت و ساز کردن مقر داده تازه
ساخت‌و‌ساز توابع ذخیره گردیده در مقر داده
گزینش سطح دسترسی برای گونه های قسمت‌های مقر داده
بازگردانی داده‌های حذف گردیده از دیتابیس
حذف دیتا از مقر داده
تولید کردن جدول تازه در مقر داده
و…….
ساخت وب سایت و جاری ساختن مرتبط با اینترنت
با مقداری اغراق قادر خواهیم بود لهجه نرم افزار نویسی SQL را یک لهجه اپ نویسی چند‌منظوره به اکانت بیاوریم. میدانید که اساسی‌ترین گویش‌های نرم افزار‌ نویسی برای اینترنت، html و css می باشند؛ البته گویش اپلیکیشن نویسی SQL، می تواند کامل کننده نیکی در اپلیکیشن نویسی اینترنت و ساخت سایت باشد و شما با یادگیری آن می توانید کار‌های کاربردی را در حوزه اینترنت و طراحی وب ایفا دهید. در قسمت آینده به نظارت مزایا و معایب گویش نرم افزار نویسی SQL می پردازیم.

مزایای SQL
لهجه نرم‌افزار نویسی SQL دارنده مزایای زیادی میباشد که درین نصیب به بعضا از مهم‌ترین مزایای گویش اپلیکیشن نویسی SQL میپردازیم.

مزایا و معایب sql
معمولی بودن
خوشبختانه لهجه نرم‌افزار نویسی SQL جزو گویش‌های سطح بالا به حساب می‌آید و به گویش‌ انگلیسی بسیار مجاورت میباشد؛ به همین برهان، یادگیری آن می تواند برای عشق‌مندان، آسوده‌خیس پیش برود.

قابل جا به جایی
شما میتوانید از لهجه SQL در گونه های دستگاه‌ها و سیستم برهان‌ها مانند ویندوز، لینوکس و….. استعمال فرمایید و مشکلی بابت ردوبدل دستگاه نخواهید داشت.

پردازش سریع
شما می توانید با به کار گیری از گویش نرم افزار‌ نویسی SQL، وسعت متعددی از داده‌های جانور در دیتابیس را در کسری از ثانیه پردازش فرمایید. همینطور اعمالی مانند بازیابی و تولید داده نو با گویش SQL، سریعا ایفا میگردند.

معایب SQL
قائداتا هر گویش نرم افزار نویسی دارنده معایبی میباشد و ما بایستی کارایی کنیم تا حد ممکن آنها را رفع کنیم و با آن ها کنار بیاییم. درین نصیب به تحقیق بعضی از مهم‌ترین معایب گویش SQL میپردازیم.

هزینه بالا
در حالتی‌که دارنده سیستم دلیل قدرتمندی نیستید، این آیتم میتواند برای شما بسیار دردسرساز گردد. با ارتقا وسعت داده‌ها در دیتابیس، شما مستلزم افزایش یاد میباشید. همچینین شما بعضی اوقات نیاز دارید که مقر داده را بروزرسانی فرمایید و این آیتم در برخی از سیستم ادله‌ها قابل انجام وجود ندارد.

رابط کاربری ضعیف
ممکن میباشد یوزرها در اولِ شغل با لهجه SQL یه خرده حیران شوند؛ چون لهجه SQL به جهت رابطه با مقر داده از رابط کاربری ضعیفی شامل است و محیطی نسبتا غامض داراست.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.