مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

Domain یا دامنه چیست؟ خرید یا ثبت دامنه چگونه انجام می‌شود؟

تعیین دامنه یکی‌از مهم ترین روند برای ایجاد کرد تارنما یا این که به صورت کلی، استخراج‌وکار آنلاین میباشد. دامنه، آدرسی مخصوص برای تارنما میباشد. یوزرها وقتی که عبارتی در امر کسبب‌وکار شما در مرورگر کاوش می‌نمایند، در حاصل کاوش دامنه شمارا یار با توضیحاتی در پایین طراحی سایت در مشهد آن میبینند؛ در حالتی‌که میخواهید مخاطبان بیشتری جذب نمائید، می بایست در گزینش دامنه توجه داشته باشید که جالب و مرتبط به دستیابی‌وکارتان باشد. در‌این نوشته‌علمی، به شما توضیح داده‌ایم که دامنه چیست و خرید یا این که تصویب آن چه‌طور اجرا میگردد.
دامنه چیست؟
دامنه که بعضا به آن اسم دامنه نیز میگویند، متساوی نشانی فیزیکی دستیابی‌وکار شما در فضای وب میباشد. در‌حالتی که بخواهید بدانید که فعالیت اسم دامنه چیست، بایستی بگوییم که به یوزرها یاری می‌نماید تا به مکان به کارگیری از نشانی پروتکل وب (IP) وب سایت شمارا به راحتی پیدا نمایند. همان دیگر، دامنه یا این که دامین (Domain)، اسم تارنما شماست و آدرسی میباشد که یوزرها در وب به امداد آن می توانند به تارنما شما دسترسی داشته باشند. پوسته کلی دامنه‌ها متشکل از یک اسم و یک پسوند میباشد.
دامنه‌ها براساس “سیستم اسم دامنه” که در لهجه انگلیسی به آن DNS (Domain Name System) گفته میشود، گزینش می شوند. هر اسمی که در DNS تصویب گردد، دامنه یا این که دامین اسم داراست. به صورت کلی، هر دامنه نماینده یک IP میباشد و از این رو می‌قدرت اذعان کرد که یک نشانی منحصر میباشد که به وسیله یک سرور یا این که هاست میزبانی میگردد.

تفاوت دامنه و URL چیست؟
در حالی که دامنه و URL (Universal Resource Locator) همانندی‌هایی باهم دارا‌هستند، البته مختلف می باشند. در‌حالتی که بخواهیم به طور بی آلایش به پرسش تفاوت URL و دامنه چیست جواب دهیم، می‌توا اظهار کرد که URL تحت عنوان یک نشانی اینترنت بی نقص کار می‌نماید و یوزرها را به ورقه‌ای خاص در یک وبسایت هدایت می‌نماید و دامنه، بخشی از آن میباشد.

مقاله مرتبط دلایل متعدد crash کردن VPS (اشکالات متداول سرور مجازی)
URL متشکل از پروتکل (protocol)، دامنه (domain) و مسیر (path) ساخته شده میباشد. پروتکل آرم میدهد که آیا وبسایت دارنده گواهینامه SSL میباشد یا این که نه. مسیر یا این که به عبارتی path در URLها صرفا هنگامی وجود دارا هستند که یوزرها بخواهند به برگه‌ای خاص در یک تارنما هدایت شوند.

شناخت با گونه های دامنه
دامین ها به ۴ گروه کلی تقسیم می شوند که در‌پی در خصوص آن ها توضیح داده‌ایم.

۱. دامنه (domain) با سطح همگانی بالا یا این که gTLDs
این نوع دامین‌ یا این که دامنه‌ها معمولا دارای شهرت و شناخته گردیده بوسیله عامه مردم می‌باشند و نسبت به دیگر سطح ها در جایگاه بالاتری قرار دارا‌هستند. از جمله: دامنه .com، کوتاه گردیده‌ی واژه Commercial میباشد و برای اکثر کمپانی‌ها تصویب می‌گردد و یکی‌از دوستداشتنی‌ترین پسوندها میباشد؛ .org کوتاه گردیده‌ی واژه و کلمه organization میباشد و برای سازمان‌ها استعمال می شود.

۲. دامنه با سطح همگانی نو یا این که NEW gTLDs
این دامنه‌ها یا این که دامین‌ها معمولا براساس کسب و کار‌های متفاوت نو و به خواسته رفع کمبود اسامی برای تصویب دامنه ساخت گردیده‌اند. بعضا از این اسم دامنه‌ها عبارتند از .info، aero.، .school، .club و .biz می‌باشند؛ مثلا: دامنه .biz برای کمپانی‌های تجاری و بازرگانی ارائه میشود و کوتاه گردیده‌ی واژه و کلمه business میباشد.

۳. domain با سطح محرمانه بالا یا این که sTLDs
sTLDs دامنه‌های همگانی ‌سطح بالا می‌باشند که بوسیله سازمان‌های سری ارائه میشوند. کاربرانی که میخواهند وبسایت خویش را زیر این نوع دامنه‌ها تصویب نمایند می بایست از قانون ها خاصی تقلید نمایند. مانند: gov. که مخفف government میباشد و عموما برای تارنما‌های دولتی به شغل می‌رود.

۴. دامنه فی مابین‌المللی کشورها یا این که ccTLDs
دامنه‌های ccTLDs مختص به یک سرزمین خاص یا این که یک حوزه‌ خاص میباشد. برای تصویب این نوع دامنه‌ها بایستی حصول‌وکار شما در آن میهن یا این که ناحیه فعال باشد و همینطور تصویب چنین دامنه متناسب با ضوابط به عبارتی حوزه‌ یا این که کشوذ اعمال می‌گردد. مانند: دامنه .ir که مختص به ایران میباشد و همینطور .uk که کوتاه گردیده واژه و کلمه United Kingdom و اشاره به بریتانیا داراست.

مقاله مرتبط در اختیار گرفتن پنل دایرکت ادمین چیست؟ و چه خصوصیت‌هایی داراست؟
برای تصویب دامنه .ir می توانید یادگرفتن قدم به قدم تصویب دامنه ir در ایرنیک را بازرسی فرمایید.

طرز تصویب دامنه

طریق تصویب دامنه
بعد از اینکه دامنه خویش را تعیین کردید، بایستی به شما بگوییم که فرایند تصویب دامنه چیست. به تصویب دامنه، خرید دامنه نیز میگویند. برای این عمل می بایست از روش یک کمپانی تصویب‌کننده دامنه مانند برتینا مبادرت فرمائید. بعد از گزینش اسم دامنه متناسب با حصول‌وکار خویش، می بایست آزاد بودن دامنه خویش را تحقیق نمائید؛ به‌این مفهوم که دامنه متبوع شما‌را فرد دیگری تصویب نکرده باشد. در شرایطی که که استعلام دامنه شما، آزاد بودن آن را نماد دهد، میتوانید برای تصویب یا این که خرید دامنه مبادرت فرمائید.

حالت تصویب domainها با پسوندهای گوناگون با یکدیگر مختلف میباشد و هر مورد ضوابط، بها و وضعیت منحصر به فرد به خویش را دارا هستند. تصویب با پسوندهای دوستداشتنی مانند com، org، net، برای همگی‌ی استحصال‌وکارها مقدور میباشد؛ البته مثلا، پسوند .edu که در واقع کوتاه گردیده واژه Education میباشد برای اشخاصی قابل تصویب میباشد که سرویس ها آموزشی ارائه می دهند. از این رو، بایستی پسوند دامنه خویش را متناسب با استخراج‌وکارتان تعیین فرمائید.

پیش از تصویب دامنه، خوب میباشد که نکاتی را بدانید که پیشنها میکنیم نوشته‌علمی ۷ نکته کلیدی جهت گزینش دامنه مطلوب برای تارنما را پژوهش فرمایید.

عده‌بندی: دامنه (Domain) چیست؟
دامنه، آدرسی اختصاصی میباشد که برای دسترسی به یک وب سایت استعمال می شود. داشتن دامنه مطلوب، مزایای متعددی مانند به یادماندنی در خاطر، سرعت بخشیدن به برندسازی، بهبود دهنده seo و … دارااست. درین نوشته‌علمی، توضیح دادیم که دامنه چیست و چه‌طور بایستی آن را تصویب فرمایید.

مقاله مرتبط ترفندهای seo برای بالا بردن جایگاه وبسایت در حاصل گوگل
برتینا، تصویب‌کننده اشکال دامنه میباشد که مالکیت ۱۰۰٪‌ دامنه را در چنگ یوزرها قرار میدهد. برای تصویب گونه های دامنه میتوانید به تارنما برتینا مراجعه نمایید و در کمترین فرصت ممکن، دامنه خویش را تصویب نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.