در یک سری سال پیشین، پایتون محبوبیت متعددی پیدا نموده است. در واقعیت این لهجه نرم افزار نویسی از حیث محبوبیت حتی از جاوا پیشی گرفته میباشد. البته برای اکثری، این خیره کننده وجود ندارد چراکه با بسط حوزه هوش تصنعی و به ویژه یادگیری ماشین، تجزیه و نظارت طراحی سایت در مشهد دادهها و توسعه و گسترش اپلیکیشنهای کاربردی اینترنت، بخش اعظمی از توسعه و گسترش دهندگان از پایتون به جهت کتابخانههای کار کشته و فراوانی که داراست، نوشتار معمولی، یادگیری سهل و آسان و امکان حمل بودن آن به کار گیری مینمایند. یکیاز مهم ترین موضوعهای پایتون ؛ اینترنت میباشد و بدونشک، فرصت بسیار نیکی برای این میباشد تا به یک گسترش دهنده پایتون اینترنت تبدیل گردید. درین نوشتهی علمی قصد داریم بدین پرسش جواب دهیم که چه طور میاقتدار با پایتون وب سایت پیاده سازی کرد و در اصل طراحی وب با پایتون عالی میباشد یا این که php . اپلیکیشن نویسی اینترنت چیست؟
توضیح دادن اینکه گسترش اینترنت دقیقا چیست برای افرادی که جدید با نرم افزار نویسی آشنا گردیدهاند، یه خرده مشقت بار میباشد. نرم افزار نویسی اینترنت به صورت معمولی به تشکیل داد، تولید و مراقبت سایتها گفته می شود. به صورت معمول، گسترش اینترنت دربرگیرنده دو حوزه فرانت اند و بک اند میباشد. فرانت اند به ظواهر وبسایت و هر چیزی میباشد که یک استفاده کننده با آن در تعامل میباشد. بک اند مشتمل بر مغز و منطق پشت پرده وبسایت میباشد و با یک مقر داده تعامل دارااست. اکثر اوقات نصیب فرانت اند با زبانهای HTML، CSS و جاوا اسکریپت و قسمت بک اند با یکیاز زبانهای نرم افزار نویسی جاوا، PHP و پایتون کدنویسی میگردد. به هر که هر دو قسمت را خاطر گرفته بسط دهنده فول استک (full stack developer) گفته می گردد. در نصیبهای آینده درمورد نقش پایتون و اینکه چه گونه با آن وب سایت پیاده سازی فرمایید توضیح داده میشود. برای شناخت بیشتر نیز میتوانید به ورقه یادگرفتن ساخت وب سایت رجوع کنید.
چه چیزی پایتون را برای توسعه و گسترش اینترنت مطلوب مینماید؟
پایتون دارنده مزایای بخش اعظمی میباشد که بسط اپلیکیشنهای کاربردی اینترنت را بی آلایشخیس و سریعخیس مینماید؛ مثلا:
یادگیری سهل وآسان: پایتون دوستداشتنیترین لهجه برای افرادی میباشد که برای نخستین دفعه نرمافزار نویسی را حافظه میگیرند. این لهجه با لغات رایج و نوشتاری در حدود گویش انگلیسی به شما این قابلیت را می دهد تا در مقایسه با بعضی از گویشهای دیگر مانند جاوا یا این که C++ به معیار قابل توجهی کمتر کد بنویسید. افزون بر آن، به جهت اینکه پایتون در حدود لهجه آدم میباشد، میتوانید به راحتی کدهای مندرج را ادراک فرمایید.
اکوسیستم و کتابخانههای بی نیاز: پایتون طیف وسیعی از ابزارها و بستههای کتابخانه را ارائه می دهد که به شما قابلیت و امکان میدهد به بخش اعظمی از کدهای از پیش مندرج دسترسی داشته باشید و مجال بسط نرم افزار شمارا کمتر مینماید. مثلا، شما به کتابخانههای Numpy و Pandas برای تجزیه و محاسبه ریاضی، Pygal برای نمودار، و SLQALchemy برای پرس و جوهای قابل مخلوط دسترسی دارید. پایتون همینطور دارنده چارچوبهای اینترنت شگفت انگیزی مانند جنگو و فلاسک میباشد که به دنبال نوشتهی علمی به آن ها خوا هیم پرداخت.
مثالسازی سریع: از آنجایی که پایتون در مقایسه با بقیه لهجههای نرمافزارنویسی برای ایجاد کرد پروژههای شما فرصت بسیار کمتری می گیرد، ایدههای شما بسیار سریعخیس عملی گردیده و می توانید در حین کوتاهتری برخورد اخذ فرمایید و سریع خطاهای خویش را در پیاده سازی فرآورده برطرف نمایید. این مجال پیشرفت سریع، پایتون را به ویژه برای شروعآپهایی که می توانند زودتر وارد بازار شوند و مزیت رقابتی استخراج نمایند، مطلوب مینماید.
محبوبیت عظیم: پایتون یکیاز دوستداشتنیترین لهجههای نرم افزار نویسی دنیا میباشد و یوزرها بخش اعظمی از سراسر عالم از آن استعمال مینمایند. به جهت محبوبیت این لهجه، پایتون به صورت مداوم با خصوصیتها و کتابخانههای نو بهروزرسانی میگردد، انجمن پایتون مشتمل بر اکثری از برنامه نویس ها، گسترش دهندگان، متخصصان و علم آموزان در فضای وب میباشد که به یکدیگر یاری مینمایند و شایسته ترینها را به ارمغان می آورند. این خصوصیت پایتون را به یکیاز انتخابهای دوست داستنی برای اپلیکیشن نویسی تبدیل مینماید چون اشخاص میتوانند از بسطدهندگان زبده و باخبر یاری بگیرند و کدهای فراهم متعددی در وب وجود دارااست.
یک چارچوب اینترنت چیست و چرا عنایت داراست؟
پیش از اینکه وارد نقشه راه و روش پایتون اینترنت گردید خوب میباشد تا با معنی فریمورک اینترنت آشنا گردید. یک چارچوب یا این که فریمورک اینترنت مانند یک باکس ابزار میباشد: گروهای از بستهها و ماژولها داخل آن جایدارد که از کدهای از پیش درج شده و استاندارد تشکیلشده میباشد. این باکس ابزار از پیشرفت اپهای کاربردی اینترنت امان مینماید، اپ نویسی را سریعخیس و سهل و آسانخیس مینماید و مال پایانی را قابل اعتمادتر و مقیاسپذیرتر مینماید. به عبارت دیگر، کادرورکها فعلا دارنده اجزای داخلی از پیش مهیا گردیدهای می باشند که موجب می شوند تا عمل کمتری اجرا دهید. پس با وجود اینکه اجباری به به کار گیری از چارچوب اینترنت وجود ندارد، البته به کار گیری آن بسیار پیشنهاد می گردد چون به شما امداد مینماید اپلیکیشنهای بغرنج را در طول بسیار کمتری بسط دهید. چارچوبهای اینترنت پایتون در سمت بک اند و سرور، امداد به مسیریابی و نشانی دهی URL، درخواستها و جوابهای HTTP، دسترسی به مقرهای داده و امنیت اینترنت به کارگیری میشوند. برخی از چارچوبهای اینترنت دوستداشتنی پایتون عبارتند از:
جنگو
فلاسک (جنگو و فلسک با اختلاف متعددی از دوستداشتنیترین چارچوبهای توسعه و گسترش اینترنت پایتون می باشند)
هرم (Pyramid)
Web2Py