آدرس اینترنتیهای ارسال نشده قضیه ناگوارای می باشند. مدیر استراتژی تحویل و تمرکز طراحی سایت در مشهد بر تعامل خویش به اندازه کافی طاقت فرسا میباشد، البته در صورتی آدرس اینترنتیهای شما به صندوق ورودی نرسند، اوضاع و احوال را بدتر نیز خواهند کرد. در صورتی نمیدانید چرا آدرس اینترنتیهایتان ارسال نمیشوند و با خطای Error sending email مواجه میشوید دراین نوشتهعلمی یاروهمدم ما باشید تا زمینه را تحقیق کرده و رفع کنیم. طرز رفع خطای Error sending email
بخش اعظمی اشخاص و یوزرها وردپرسی با خطای ارسال نشدن آدرس اینترنتی مواجه بوده و تر و تمیز در صدد رفع آن میباشند. برای اینکه یک توشه برای مدام این ایراد را برطرف کنیم اینجاییم که در دفعه اولیه استدلال به وجود وارد شدن خلل را رسیدگی کرده و آنگاه به رفع آن بپردازیم.
رایجترین استدلال ناپدید شدن نشانی اینترنتیها این میباشد که سرور صاحب خانه وردپرس شما به صحت برای به کار گیری از تابع PHP mail تنظیمات نشده میباشد. حتی در حالتیکه هاست شما برای به کار گیری از آن تنظیمات گردیده باشد، اکثری از ارائه دهندگان سرویس ها نشانی اینترنتی، مانند Gmail و سایرین، از ابزارهای مختلفی برای کاهش هرزنامه ایمیلی استعمال مینمایند. این ابزارها کوشش مینمایند تشخیص دهند که آدرس اینترنتیها حقیقتا از جای سلامتی میایند.
پست الکترونیکهای ارسال گردیده بوسیله سایتهای وردپرسی اکثر وقت ها درین امتحان مردود میشوند. این بدان معناست که زمانی ایمیلی از تارنما وردپرسی شما ارسال می گردد (از یک پلاگین هیبت تماس، اعلان رئیس و غیره)، ممکن میباشد حتی به فولدر اسپم گیرنده وارد نشود، چه رسد به صندوق ورودی. به همین برهان میباشد که پیشنهاد میکنیم از وردپرس برای ارسال خبر نامه آدرس اینترنتی خویش به کار گیری نکنید و سفارش می کنیم از SMTP برای ارسال نشانی اینترنتی در وردپرس به کارگیری نمائید.
SMTP چیست؟
SMTP (پروتکل جابجایی نشانی اینترنتی) استاندارد صنعتی برای ارسال نشانی اینترنتی میباشد. برخلاف تابع PHP mail، SMTP از احراز نامونشان مطلوب به کار گیری مینماید که باعث به تحویل پست الکترونیک با وسعت بالا می شود و دیگر با این وجود خبری از خطای Error sending email نخواهد بود. وردپرس دارنده یک پلاگین WP Mail SMTP میباشد که تارنما وردپرس شمارا برای ارسال پست الکترونیک با به کار گیری از SMTP به مکان تابع PHP mail تنظیمات مینماید. می توانید از آن برای اتصال با هر خدمت SMTP محبوبی مانند SendLayer، Brevo Gmail (Google Workspace)، Amazon SES و غیره به کارگیری فرمائید. با این گفته، بیایید نگاهی به شیوه رفع خطای Error sending email در وردپرس بیندازیم.
نصب پلاگین WP Mail SMTP
هر خدمت SMTP را گزینش فرمائید، بایستی پلاگین WP Mail SMTP را در وبسایت خویش نصب فرمایید. این پلاگین به شما قابلیت و امکان می دهد وردپرس را از به کارگیری از تابع داخلی ()PHP mail به به کارگیری از خدمت SMTP خویش تغییر تحول دهید. آغاز پلاگین WP Mail SMTP را نصب و فعال فرمائید. در مرحله بعد از آن، روی “WP Mail SMTP” در داشبورد وردپرس خویش کلیک نمائید تا پیکربندی پلاگین را تنظیمات فرمایید.
این نوشتهیعلمی را به طبع بخوانید
چهطور با وردپرس درآمدزایی کنیم و تجارت اینترنتی خویش را رونق دهیم؟
نصب پلاگین WP Mail SMTP
می بایست با وارد کردن اسم و نشانی پست الکترونیک تجاری که می خواهید آدرس اینترنتیهای وب سایت شما از آن ارسال شوند، استارت نمائید. مطمئن گردید که در اینجا از به عبارتی نشانی ایمیلی که برای خدمت پستی SMTP خویش استعمال میکنید، بکار ببرید.
می توانید گزینش نمایید که آدرس اینترنتیها ناچار شوند از این اسم و نشانی پست الکترونیک به کارگیری نمایند، حتی در شرایطیکه بقیه پلاگینها، مانند WPForms، پیکربندی متفاوتی داشته باشند. WP Mail SMTP پیکربندی دیگر پلاگینها را کنسل مینماید. بعد از آن، بایستی یک خدمت پستی SMTP برای وبسایت خویش گزینش نمایید.
گزینش یک خدمت پستی
برای کامل شدن راهاندازی WP Mail SMTP، بایستی یک اکانت کاربری با خدمت دهنده موردنظر از جمله SendLayer تولید نمایید. آنگاه داده ها مربوطه را در آن وارد فرمایید.
پیکربندی مرتبط با SMTP
صاحب خانه SMTP: شما می بایست مقدار این آیتم را SMTP.Gmail.com وارد نمائید. زیرا میل داریم به اینترنت سرور جیمیل متصل شویم.
رمز گذاری: بایستی در اینجا شیوه کدگذاری که سرور نشانی اینترنتی از آن به کارگیری مینماید، مشخص و معلوم فرمائید. این آیتم را روی هیچیک قرار دهید.
پورت SMTP: پورت سرور پست الکترونیک را درین بخش وارد نمائید. از جمله برای جیمیل بایستی ۴۶۵ باشد.
TLS خود کار: این مورد را فعال فرمایید.
احراز نام و نشان: این مورد را نیز فعال نمائید.
اسم کاربری SMTP: در اینجا می بایست نشانی ایمیلی که از آن برای ارسال آدرس اینترنتی استعمال می کنید، وارد نمائید.
راز عبور SMTP: درین بخش هم بایستی راز عبور پست الکترونیک خویش را وارد فرمائید.