مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

Favicon چیست و چگونه فاوآیکون بسازیم؟

فاوآیکون یک آیکون خرد 16×16 پیکسلی میباشد که تحت عنوان مارک برای اینترنت‌تارنما شماست. مقصود طراحی سایت در مشهد اساسی فاوآیکون این میباشد که به بازدیدکنندگان یاری دهد وقتی که یکسری ورقه گشوده در مرورگر خویش دارا هستند، شیت شمارا شل‌خیس پیدا نمایند. در‌این نوشته‌علمی بدین مورد اشاره میکنیم که فاوآیکون چیست، برای seo وبسایت چه اهمیتی دارااست و چه طور می توانیم یک فاوآیکون پیاده سازی کنیم.
Favicon (چیست)
فاوآیکون چیست؟
برای اینکه بفهمید Favicon چیست کافی میباشد که همین الان مرورگر خویش را گشوده نمائید و وارد یک وبسایت گردید و از نصیب بالای برگه به تب این وب سایت نگاه فرمائید. فاوآیکون یک آیکون خرد میباشد که در نوار بالای مرورگرها برای اکران اینترنت‌وب سایت یا این که ورقه‌ی اینترنت قرار میگیرد. فاوآیکون مخفف عبارت Favorite Icon در معنای آیکون گزینه عشق و علاقه میباشد. ضمن تب‌های بالای مرورگر، میتوانید فاوآیکون‌ها را در نوار بوکمارک‌ها و تاریخچه‌ی مرورگر هم ملاحظه کنید. به صورت خلاصه فاوآیکون، علامت اینترنت‌وب سایت شماست و وظیفه‌ی معرفی اینترنت‌تارنما شما‌را برعهده دارااست و به استفاده کننده امداد می‌نماید وقتی که صفحه ها متعددی در مرورگر گشوده میباشد، با استعمال از فاوآیکون‌ها، ورقه مدنظر خویش را ریلکس‌خیس پیدا نماید.
تاریخچه فاوآیکون
در مارس 1999، مایکروسافت وب اکسپلورر 5 را منتشر کرد که برای نخسین بار از فاوآیکون‌ها تامین می کرد. اساسا فاوآیکون فایلی به اسم favicon.ico بود که در دایرکتوری یک اینترنت‌تارنما قرار می‌گرفت که در قسمت عشق و علاقه‌مندی‌ها (بوکمارک‌ها) در وب اکسپلورر و در کنار URL در نوار نشانی، به کارگیری میشد. فاوآیکون به وسیله کنسرسیوم اینترنت جهانی (W3C) در دسامبر 1999 استانداردسازی شد. طبق این استاندارد، فولدر فاوآیکون قادر است در هر دایرکتوری اینترنت‌سایتی و با هر نوع فرمت پوشه تصویری باشد.
خصوصیت‌های فاوآیکون مطلوب چیست؟
با دقت به عنایت فاوآیکون، قرار دادن آن در تارنما یکی‌از ملزومات ساخت وب سایت به حساب می آید. برای گزینش فاوآیکون مطلوب این خصوصیت‌ها را مدنظر قرار دهید: توصیه می‌گردد لوگوی حصول‌وکار خویش را تحت عنوان فاوآیکون گزینش فرمائید و یا این که تصویری که از دید صورت و رنگ مبتنی بر با لوگوی شما باشد تا به راحتی قابل تشخیص باشد.
ضمن تصویر، فاوآیکون می تواند به طور گیف (تصویر متحرک) باشد.
اندازه مطلوب فاوآیکون 16 در 16 پیکسل میباشد.
اعتنا نمایید که وسعت پوشه را با فتوشاپ یا این که بقیه ابزارهای فشرده‌سازی تا حد ممکن کاهش دهید.
چرا بایستی از فاوآیکون به کار گیری کنیم؟
عامل مهم به کارگیری از فاوآیکون، زیبایی اینترنت‌وب سایت و شناخته شدن آن میان تب‌های گشوده گردیده در مرورگر میباشد. همینطور فاوآیکون به برندسازی آنلاین شما، پشت گرمی مصرف‌کنندگان و تجربیات کاربری (UX) امداد می‌نماید: تجارب کاربری: فاوآیکون مانند یک قلاب تصویری برای اینترنت‌وبسایت شماست که سبب می گردد یوزرها بتوانند به راحتی و بارها به وبسایت شما بازگردند.
برندسازی: برای اینکه یک مارک در ذهن مشتریانش به یادماندنی گردد بایستی به مجموع جزئیات دقت نماید. فاوآیکون با اینکه اندازه بسیار کوچکی دارااست ولی به چشم شدن اینترنت‌تارنما شما و به خاطر ماندن استایل، رنگ و لوگوی شما در ذهن وی اثر بسیار متعددی داراست. همینطور مارک شما تحت عنوان یک حصول‌وکار که تمامی اجزای آن با تمرکز و تامل گردیده کنار هم قرار گرفته‌اند در ذهن کاربر تصویب میگردد.
چرا می بایست از فاوآیکون به کارگیری کنیم؟
فاوآیکون چه تاثیری در seo داراست؟
فاوآیکون‌ها اثر بدون واسطه روی سئوی وبسایت شما ندارند ولی به صورت غیرمستقیم می توانند اثر مثبتی داشته باشند. پیرو به تعدادی گزینه از فواید فاوآیکون و اثر آن روی سئوی اینترنت‌وبسایت اشاره میکنیم:
ارتقا بازدید اینترنت‌وبسایت‌های کاربرپسند: بی شک وجود فاوآیکون در تب‌های بالای برگه مرورگر، بوکمارک‌ها و تاریخچه مرورگر سبب میگردد وب سایت شما کاربرپسند به لحاظ رسد و یوزرها سوای هیچ اختلال و اتلاف زمانی وبسایت شما‌را پیدا نمایند که‌این موردها یعنی مجال صرف گردیده، نرخ کلیک و تعامل استفاده کننده با اینترنت‌وب سایت، اثر مثبت روی سئوی تارنما شما دارااست.
بوکمارک‌ها: معمولا تارنما‌های دربردارنده فاوآیکون بیشتر بوکمارک می شوند و بوکمارک شدن یکی‌از عامل ها موءثر بر سئوی تارنما میباشد؛ به این ترتیب تارنما‌هایی که از فاوآیکون به کار گیری می‌نمایند به جهت جذابیت بصری بیشتر، شانس بیشتری برای بوکمارک شدن و حصول امتیاز مثبت برای بهینه سازی دارا‌هستند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.