مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

رایج ترین و بروز ترین روش طراحی سایت


اینترنت ‌وبسایت به‌ گروه ‌ای از صفحه ها مربوط به هم میگویند که دارنده متن ها ، تصاویر‌ طراحی سایت در مشهد  و صوت های متعدد میباشند. به علاوه یک کاغذ‌‌ی اساسی که تحت عنوان ویترین میباشد و قرار میباشد از روش آن به سایر صفحه های دسترسی داشته باشیم. امروزه طرز ساخت وب سایت بسیار متعدد و گوناگون گردیده اند.

از کدام طریق به کار گیری کنیم؟
در‌این باب او‌لین سوالی که قابلیت دارااست به ذهن رسد این قضیه میباشد که ما با چه شیوه‌ هایی در جهت طراحی وب سایت رو به رو هستیم و این طرز‌ها چه تفاوتی با همدیگر دارا‌هستند و کدام طرز ساخت سایت برای ما عالی میباشد؟ آنگاه با پیش بینی همه جوانب و تهیه نمودن داده ها کافی، قادر خواهیم بود مطلوب‌ترین طریق طراحی وب برای ارتقاء فایده وری در استحصال ‌و ‌فعالیت را گزینش کنیم.

ساخت وب سایت

به‌طور کلی برای طراحی وب سایت می ‌قدرت سه شیوه را در لحاظ گرفت: طریق داینامیک یا این که پویا ، نحوه استاتیک یا این که ایستا و طریق نشانه گر. هرکدام از این طریق ها روند و امر تشکیل داد متفاوتی دارا‌هستند. که‌این قضیه موجب به وجود داخل شدن مزایا و معایب اختصاصی هرمورد از این طرز ها می‌گردد وکارایی آن‌ها را متمایز می نماید. در‌پی این نوشته ی علمی به تعریف‌و‌تمجید و تشریح این طریق ها در جهت طراحی وب میپردازیم.

شیوه طراحی وب استاتیک
روی هم رفته هر سایتی که طراحی صفحه می‌گردد، از نقطه آغاز به طور ایستا و استاتیک است. مراد از ایستا یا این که استاتیک این میباشد که فیگور ها و محتوا هایی که باطن وبسایت ها وجود دارا هستند، همانطور که از اولیه قرار میگیرند، فریز می گردند و دیگر امکان بروز شدن ندارند.

همان گونه که مطمئنا می‌دانید، طراحی وب عمدتا با دو گویش HTML و CSS شکل میگیرد. زمانی که طراح و گروه اپلیکیشن نویسی تارنما، صفحه ها وب سایت را پیاده سازی می نماید. مبنی بر با نیاز توصیه دهنده وب سایت، برای آن، قسمت های متفاوتی را در حیث می‌گیرد.

طریق طراحی وب سایت

حالا فکر کنید در حوزه‌ بالایی یک تارنما، یک اسلایدر اثبات در تصاویر داریم که دارنده ۲ تصویر است و در هر 5 ثانیه تصویر تغییر میکند و تصویر جایگزین نشان داده میشود. حالا در شرایطی‌که ما پس از مرحله ی آپلود یا این که لود تارنما بر روی هاستینگ و دامنه، نتوانیم این اسلایدر را تغییر و تحول دهیم و تصویر سو‌مین برای آن در اختیار بگذاریم، یک وبسایت استاتیک داریم.

در صورتی‌که که در صورتیکه تارنما داینامیک بود، می توانستیم با ورود به پنل رئیس، تصویر سوم را به اسلایدر اضافه کنیم. البته هم اکنون که وب سایت استاتیک میباشد، بایستی از آغاز امر بنویسیم و تارنما را دوباره بر روی هاست آپلود کنیم. این به‌این مراد میباشد که در تارنما های استاتیک ما ابدا پنل رئیس نداریم. همینطور لایبرری و خاطر ی اطلاعاتی ای نیز نیست که بتوان فارغ از علم اپلیکیشن نویسی، تغییری بر روی وبسایت های استاتیک جاری ساختن کرد.

ولی می بایست بدین نکته اشاره نمود که قابلیت دارااست طراح بگوید برای افزودن اسلاید سوم به اسلایدر، نیاز میباشد تصویر را در یک فایل قرار دهید تا به اسلایدر اضافه خواهد شد. مطمئنا مراد ما از پنل مدیریتی همچین چیزی وجود ندارد. بلکه پنل مدیریتی قابلیت و امکان های بیشتری دارااست. به نحوی که رئیس وب سایت ها سوای آن مبتلا مشکل می‌شود.

به عنوان مثال شما برای ورود نیروی کار، یا این که نام نویسی، یا این که تصویب خبر‌ها و مقاله ها مستلزم آزادی شغل بیشتری میباشید. که وب سایت های استاتیک در ایفا آن‌ها عاجز میباشند و برای خرد ترین کار، مستلزم کدنویسی و اپلیکیشن نویسی دوباره میشوید. پس روی هم رفته وبسایت های استاتیک ، تارنما های ایستایی می باشند که برای هر تغییر‌و تحول می بایست مجددا کد نویسی شوند و هر تغییر و تحول مستقیما در برگه ی متبوع جاری ساختن میشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.