طراحی وب با وردپرس (WordPress) تحت عنوان یکی پرطرفدارترین شیوههای راهاندازی وبسایت شناخته میشود که با استعمال از آن میتوانید تارنما خویش را به طور حرفه ای پیاده سازی فرمائید. اکنون اکثر استخراج و شغل های تعالی و برنده به مراد پیشرفت حوزه عمل خویش و تسهیل ارائه سرویس ها به مشتریان مبادرت به طراحی وب مینمایند. البته طرز طراحی وب سایت و تعیین پوسته مطلوب برای آن همواره یکیاز بحرانهای مهم صاحبان مشاغل و اینترنت مسترها بوده میباشد.طراحی سایت در مشهد خوشبختانه سیستمهای مدیر محتوا (CMS) بخش اعظمی همانند وردپرس، جوملا، دروپال و غیره وجود دارا هستند که با به کارگیری از آنان به راحتی می توانید وبسایت خویش را به طور ماهر فعال سازی فرمائید.
فی مابین طیف کلانای از سیستمهای رئیس محتوا، وردپرس تحت عنوان دوست داستنیترین CMS جهت ساخت وب سایت شناخته میگردد؛ چون دارنده قابلیت و امکانهای کاربردی بخش اعظمی میباشد که با به کار گیری از آنها میتوانید سایت خویش را به طور مجانی پیاده سازی فرمایید.رایا پارس درپی این مقاله کلیه آنچه که بایستی درباره طراحی سایت با وردپرس بدانید را آیتم تحقیق قرار میدهیم و طریق ساخت وب سایت با وردپرس را نیز به شما یادگرفتن خواهیم بخشید. براین اساس چنانچه قصد فعال سازی سایت منحصر خویش را دارید تا نقطه پایان این نوشتهعلمی با وبکده یاروهمدم باشید.
وردپرس چیست و چه مزایایی داراست؟
وردپرس یک سیستم رئیس محتوای متن گشوده (Open Source) و مجانی میباشد که در سال 2003 برای فعالسازی گونه های وبسایت و بلاگ پیاده سازی شد. وردپرس دارنده پوستهها و پلاگینهای متنوعی میباشد که فارغ از نیاز به علم نرم افزار نویسی و کدنویسی میتوانید از آنان به کار گیری نمائید.ahrefs به همین استدلال میباشد که ساخت وب سایت با وردپرس تحت عنوان یکیاز پرطرفدارترین نحوههای فعالسازی سایت شناخته میگردد و اکنون میلیونها سایت در سراسر جهان با استعمال از این سیستم مدیر محتوای کاربردی پیاده سازی گردیدهاند.
وردپرس نسبت به بقیه سیستمهای رئیس محتوا، امکانها و تجهیزات بیشتری را ارائه می دهد و به همین برهان گزینش اولیه طراحان برای راهاندازی وبسایت میباشد. بعضا از مهم ترین مزایای ساخت سایت با وردپرس دربرگیرنده:
متن گشوده بودن (قابلیت و امکان تولید تغییرات و فردی سازی)
تماما مجانی و فارغ از هزینه
رابط کاربری سهل وآسان و مخاطب پسند
عدم نیاز به شناخت با علم اپ نویسی و کد نویسی
قابلیت طراحی وب سایت یکسری زبانه با وردپرس
انعطاف پذیری
قابلیت و امکان نصب پلاگینهای متعدد
سرعت و امنیت بالا
قابلیت و امکان طراحی سهل فاکتورهای مربوط به seo موتورهای کاوش
ارائه پوستهها و آیتمهای گوناگون جهت پیاده سازی خلاقانه وبسایت
براین اساس ساخت سایت با wordpress یکی شایسته ترین موردهای پیش روی شما برای فعالسازی یک وبسایت حرفه ای میباشد که همه ابزارهای مایحتاج را در اختیارتان قرار میدهد.
مقایسه وردپرس با بقیه پلتفرم های فعالسازی سایت
همان طور که در بالا نیز اشاره کردیم، سیستمهای رئیس محتوا و چارچوبهای متنوعی برای طراحی وب وجود دارا هستند که وردپرس به جهت ارائه تجهیزات و ابزارهای کاربردی تحت عنوان دوست داستنیترین CMS شناخته می گردد. البته به حیث شما ادله برتری و محبوبیت ساخت وب سایت با وردپرس چیست؟ دراین قسمت چند پلتفرم و سیستم مدیر محتوا متفاوت جهت ساخت سایت را با وردپرس مقایسه می کنیم تا با مزایا و امکانهای وردپرس بیشتر آشنا گردید.
طراحی وب سایت با جوملا یا این که وردپرس
جوملا (Joomla) مانند وردپرس یک سیستم مدیر محتوای مجانی و متن گشوده میباشد که برای فعالسازی تارنما گزینه استعمال قرار میگیرد. ساختار و رابط کاربری جوملا در مقایسه با وردپرس، پاره ای بغرنج میباشد و از لحاظ سئو بهینه سازی برای موتورهای کاوش نیز مورد چندان قابل قبولی وجود ندارد. در حالی که شغل با وردپرس بسیار سهل وآسان بوده و شایسته ترین CMS برای seo بهینه سازی وب سایت شناخته می شود. با این درحال حاضر جوملا و وردپرس دو حریف بدون شوخی در عرصه طراحی سایت میباشند البته وردپرس در مقایسه با جوملا یک سیستم رئیس محتوای معمولیخیس و کاربردیتری میباشد که هر فرد تازه کار و حرفه ای توانا به عمل با آن خواهد بود. در حالی که فعالیت با جوملا تا حدی به علم نرمافزار نویسی نیاز داراست و صرفا برای فعالسازی تارنماهای تخصصی مطلوب میباشد.
ساخت سایت با وردپرس یا این که html
Html مخفف عبارت Hyper-Text Markup Language بوده و نوعی گویش علامت گذاری میباشد که به مراد طبقه بندی موادتشکیل دهنده متعدد در صفحه ها سایت گزینه به کار گیری قرار میگیرد. html در واقع ساختار کلی و اصلی وب سایت را ساختوساز مینماید که برای عمل با آن می بایست از علم و مهارت کافی اپلیکیشن نویسی و کد نویسی برخوردار باشید. چنانچه که عمل با وردپرس بسیار شل و سهل و آسان میباشد و به علم خاصی نیاز ندارد. مجموعاَ برای تعیین طراحی وب با وردپرس یا این که html بایستی به نیازها و امکانهای مورد نیاز خویش دقت داشته باشید. البته در شرایط کلی از html برای فعالسازی تارنماهای بی آلایش و ایستا به کار گیری می شود که به آپ دیتهای مکرر نیازی ندارند البته درصورتیکه میخواهید تارنما خویش را دائما به روزرسانی فرمایید بایستی وردپرس را تحت عنوان سیستم مدیر محتوای تارنماتان تعیین فرمائید. با این حالا وردپرس در مقایسه با html امکانها و تجهیزات بیشتری را ارائه می دهد و هر فردی به راحتی میتواند با آن فعالیت نماید.
طراحی وب سایت با وردپرس یا این که php
قبل از پرداختن به تفاوت طراحی وب با وردپرس و php آغاز بایستی با مضمون آن آشنا گردید. Php در واقع یک چارچوب و لهجه اپ نویسی میباشد که از آن برای طراحی وب به کار گیری میشود. فعالیت با php نیز به مهارت و تخصص نیاز داراست و در مقایسه با وردپرس دارنده ساختار تخصصیتری میباشد. البته طراحی وب سایت با وردپرس عالی میباشد یا این که php ؟ جواب بهاین پرسش نیز به غرض شما از طراحی وب بستگی داراست البته به نظر فنی و عملکردی، وردپرس در نصیبهای مختلفی همانند امنیت بالا، رابط کاربری، آپ تو دیت رسانی مداوم و ارائه ابزارهای کاربردی جهت ساخت قسمتهای متفاوت در تارنما نسبت به php برتری دارااست.
یادگرفتن گام به گام ساخت سایت با وردپرس
درحال حاضر که با سیستم مدیر محتوای وردپرس و امکانها و برتریهای آن نسبت به بقیه سیستمهای رئیس محتوا و چارچوبهای فعال سازی تارنما آشنا شدید، دراین قسمت شمارا با طریق ساخت وب سایت با وردپرس آشنا خوا هیم کرد. طراحی وب سایت با وردپرس بسیار معمولی میباشد و هر فرد میتواند به راحتی و با طی کردن درست فرایند ایجاد کرد آن، تارنما خویش را به طور حرفه ای فعال سازی نماید. بدین ترتیب در شرایطی که برای توسعه و گسترش و توسعه تجارت خویش به درنگ فعال سازی وبسایت میباشید، ساخت سایت با وردپرس شایسته ترین مورد پیش روی شما میباشد. برای ساخت سایت با وردپرس می بایست روند تحت را به ترتیب جاری ساختن دهید:
مرحله اولیه: تعیین اسم و تصویب دامنه (Domain)
اولین مرحله در ساخت سایت با وردپرس یا این که هر سیستم مدیر محتوای دیگر، تعیین اسم و تصویب دامنه میباشد که در واقع شالوده و محور سایت شمارا تشکیل می دهند. تعیین اسم مطلوب برای وبسایت تحت عنوان مهم ترین مرحله در فعالسازی آن شناخته میگردد چون اسم وبسایت، نامونشان اساسی آن میباشد و یوزرها با سرچ کردن اسم یک تارنما در مرورگر میتوانند به آن دسترسی پیدا نمایند. اسم سایت شما قادر است اسم کمپانی و یا این که برندتان باشد که نشانی تارنما یا این که دامنه را تشکیل می دهد؛ از جمله دامنه وبسایت ما Webcade.ir میباشد که با سرچ این نشانی در مرورگر خویش میتوانید به آن دسترسی پیدا فرمایید.
بعد از گزینش اسم تارنما وردپرسی، دفعه به تصویب رسمی دامنه می رسد که برای ایفا این شغل می بایست از روش سایتهای دارای اعتبار تصویب کننده دامنه مبادرت فرمائید. برای اجرا این فعالیت میتوانید با سرچ عبارت «تصویب دامنه» و مراجعه به وبسایتهایی همانند «جمهوری اسلامی ایران هاست» یا این که «کشور ایران سرور»، سایت خویش را به طور رسمی در آن ها تصویب کنید. هر سرزمین دارنده دامنه مخصوص میباشد که «.ir» دامنه کشورایران بوده و بخش اعظمی از تارنماهای اهل ایران با این دامنه تشکیلشدهاند. شما میتوانید برای تصویب وب سایت خویش با این پسوند به سایت www.nic.ir رجوع نمایید. البته دامنههای دوست داستنی دیگری همانند .com، .net و .org نیز وجود داراهستند که گزینش آنان به نوع وبسایت شما بستگی داراست ولی دامنه .com نسبت به بقیه دامنهها مرسومخیس و پرکاربردتر میباشد.