با یک نگاه کلی کلیه تارنماها مثل هم به لحاظ میرسند، خیر؟ ولی رنگ و رخسار و مطالبشان گوناگون میباشد
طراحی سایت در مشهد البته تفاوتهای اساسی پشت پرده جریان داراست! تارنماها را میقدرت از جهات گوناگونی مانند نوع کاربری، خصوصیتهای فنی و نسل تقسیمبندی کرد.
گونه های وبسایت از نگاه فنی
از نگرش فنی، وبسایتها به انواعی مثل داینامیک، استاتیک و … تقسیم می گردند.
تارنما استاتیک
وبسایت استاتیک یا این که ایستا به سایتی گفته می گردد که قابلیت و امکان تغییر تحول یا این که آپ دیت شدن ندارد. این وبسایتها با دو طریق HTML و فولاشاره گر نوشته میشوند. مزایای تارنماهای استاتیک و پابرجا به شرح ذیل میباشد:
برای طراحی وبهای استاتیک نیازی وجود ندارد نرمافزارنویس حرفه ای باشید. یک اچ تی ام ال عمل هم میتواند پروسه پباده سازی را اعمال دهد. بنابراین هزینه ساخت سایت ذیل میاید.
ازآنجا که پباده سازی صفحه ها در وب سایتهای ایستا به طور غیروابسته ایفا میشود، طراح میتواند هر شیت را با خصوصیتهای اختصاصی پباده سازی نماید.
البته معایب این نوع وبسایت چه میباشد ؟
قابلیت آپدیت رسانی صرفا بوسیله طراح وب سایت وجود داراست. دراینحالت شما برای حذف و اضافه مطالب به کاملا به طراح متعلق میباشید.
هزینه مراقبت این وبسایتها فراتر میباشد زیرا صاحبان می بایست هزینههای جداای برای بازنویسی مطالب به طراح بپردازند و نمیتوانند این امور را شخصا ایفا دهند.
به جهت این که آپ دیت رسانی در وب سایتهای ایستا ایفا نمیشود، نمیتوانند جایگاه بالایی در موتورهای جستوجو به دست بیاورند. (تا به حالا به ورقه دوم حاصل گوگل رمز زدهاید!؟)
این وبسایتها انعطافپذیر نیستند و قابلیت برقراری رابطه فی مابین مخاطب و مدیریت در آن ها نیست. به همین استدلال یوزرها عشقای به تارنماهای ایستا ندارند.
وب سایتهای داینامیک
تارنما داینامیک یا این که پویا به سایتی گفته میگردد که انعطافپذیر باشد و قابلیت و امکان بازنویسی را در مشت مدیران قرار دهد. این وبسایتها با سیستم رئیس محتوا یا این که CMS پباده سازی می گردند.
با داشتن این تارنماها نیازی وجود ندارد خوره کامپیوتر باشید یا این که اپنویسی بدانید تا بتوانید به راحتی به مطالب وبسایت خویش دسترسی داشته باشید، هر وقت دلتان خواست آنهارا تغییرو تحول بدهید و آپ تو دیت رسانی نمایید. سیستمهای مدیر محتوای زیادی وجود داراهستند که وردپرس یکیاز شناختهگردیدهترین آن ها میباشد.