مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

طراحی سایت چیست ؟ مراحل طراحی سایت را بدانیم


ساخت وب سایت چه می باشد به لحاظ شما حقیقتا چه مفهومی می تونه داشته باشه؟ طراحی سایت در مشهد یه لحظه تصور کنید… ملاحظه کنید از همگی ی فرایند طراحی وب بهتر استحضار دارید یا این که خیر؟

در نگاه نخستین جواب به‌این پرسش خیلی بی آلایش میباشد. درسته، اگه بخواهیم یه نگاه زود گذر به معنی طراحی وب داشته باشیم، برای جواب دادن به‌این پرسش فرصت متعددی را صرف نمی‌‌کنیم. ساخت وب سایت در معنای پباده سازی و ساخت و ساز یک تارنما یا این که بروزرسانی یه وبسایت دیرین میباشد.

ولی در حالتی که این جواب به سوال های ذهنیت شما جواب جامعی نداده می تونید درپی ی این نوشته‌ی علمی یار و همدم ما باشید. آرانیک اینترنت پیرو به شما میگه که طراحی وب به چه دردی می میخوره، طراح سایت به چه کسی میگن و برای طراحی وب سایت به چه مهارت ها و دانشی نیاز دارید. ولی پیش از اون بیاین ببینیم به هیچ وجه طراحی وب از کجا آغاز شد؟


طراحی وب چه می باشد و ساخت وب سایت چه مراحلی دارااست

 

تاریخچه طراحی وب سایت
اولی تارنما عالم در ۶ آگوست سال ۱۹۹۱ دیده به جهان گشود که به پروژه ی World Wide Web یا این که به عبارتی W3 پر اسم و رسم میباشد. این تارنما به وسیله “مجموعه برنرز لی” پباده سازی گردیده بود که همچنان با نشانی در دسترس جای دارد.

همان گونه که پیوند اولی تارنما جهان را مشاهده کردید، این تارنما و دیگر تارنما های اول پباده سازی خاصی نداشتند و در آن‌ها هیچ المانی به عنوان مثال تصویر، فولدر های صوتی یا این که متنی، رنگ ها و … به کار گیری نشده بود.

البته با سپری شد فرصت و با معرفی مرورگرهای گوناگون بوسیله Netscape و Microsoft و با به کار گیری از کدنویسی های HTML و JavaScript، روش پیاده سازی طرح های گرافیکی و صورت دادن به صفحه ها اینترنت هموارتر شد. ولی به لحاظ می رسه که مایکروسافت تاثیر بسیار متعددی درین واقعه داشته میباشد.

در سال ۲۰۰۰ با ارائه ی او‌لین ورژن ی Internet Explorer برای سیستم های مک که از HTML 4.1 و CSS 1 به طور بدون نقص پشتیبانی می‌کردند، انقلاب عظیمی در مرورگرها و همچنین ساخت سایت به وجود اومد. جالبه که‌این مرورگر، او‌لین مرورگری بود که به طور بدون نقص از فرمت تصویری png پشتیبانی میکرد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.