سالها تجربه فراگیری نرمافزار نویسی در سون لرن مخصوصا اپ نویسی اینترنت، به
طراحی سایت در مشهد ما روئت کرد قابل قبولی نسبت به روند یادگیری این رغبت داده میباشد. ما به نیکی نیازهای عده ای که جدیدا وارد طراحی وب می شوند را ادراک میکنیم. بخش اعظمی از اشخاص نمی دانند که از کجا و چه گونه می بایست آغاز به فعالیت نمایند و مدام با سوالاتی متعددی در حالا تیم و پنجه قابل انعطاف کردن میباشند. سوالاتی از قبیل یادگیری چه زبانی را می بایست آغاز نمایند؟، از چه ابزاریهای برای طراحی وب سایت می بایست به کارگیری نمایند و چه گونه می توانند به طور حرفهای به طراحی وب سایت بپردازند؟ به همین خیال و خاطر دراین مقاله قصد دارین به طور گام به گام توضیح دهیم که چه مسیری را بایستی طی فرمائید تا به یک طراح وب سایت تبدیل گردید.
قدم اولیه : یادگیری گویش HTML
درصورتیکه به یکسری سال گذشته برگردیم و نگاهی به اولین وبسایتهای منتشرشده در اینترنت بیندازیم، میبینیم که صفحه ها آن ها صرفا از یک سری المان بی آلایش و ابتدایی تشکیلشدهاند. از قبل تا امروز، تکنولوژیهای مختلفی در دیدنی کردن فرایند طراحی وب سایت تاثیرگذار بودهاند، ولی شاید ندانید که مجموع این تکنولوژیها به لهجه HTML منتهی می گردند. لهجه نشان گذاری HTML اولین چیزی میباشد که طراحان اینترنت بایستی خاطر بگیرند.
مطرح ترین برنامه نویس ها اینترنت، یک روز فعالیت خودشان را با HTML آغاز کردند. HTML مخفف Hyper Text Markup Language میباشد و در فارسی به آن لهجه نماد گذاری ابرمتن میگویند. اعتنا فرمائید که HTML یک گویش نرم افزار نویسی وجود ندارد، بلکه یک گویش نشانهگذاری یا این که Markup language به حساب میآید.
از گویش HTML برای ساخت و ساز بدنه اساسی و ساختار کلی صفحه های اینترنت استعمال میشود. این لهجه با تگها عمل مینماید و این تگها می باشند که مشخص و معلوم مینمایند در شیت اینترنت از چه عناصری مصرف شده میباشد. در واقع تگها عناصری میباشند که وظایف گوناگونی دارا هستند و با فراخوانی هر یک کارشان آغاز گردیده و با بستن تگ کارشان مجموع می گردد. در حالتی که قصد دارید به به طور بی نقصخیس این گویش را بشناسید و اولی گام برای تبدیل شدن به یک طراح تارنما را بردارید، مطالعه مقاله تحت را از دست ندهید.