ابزارهای مورد نیاز برای برنامه نویسی
ابزارهای لازم برای اپلیکیشن نویسی
قبل از طراحی سایت در مشهد هر چیز ما نیاز به یک سیستم دلیل داریم. در معمولیترین حرف، سیستم استدلال یک نرم افزار ی خیلی گران قدر و غامض میباشد که همگی ی نصیبهای یک کامپیوتر را به یکدیگر متصل میسازد لذا ما می توانیم از تمامی دشوار افزارهای سیستم خویش مثل صفحه کلید، مانیتور، اسپیکر، موشواره و ... استعمال کنیم . سیستمی که سیستم برهان یا این که سیستم عامل روی آن نصب نباشد، فقطً تیم ای از مشقت بارافزارهایی میباشد که به هیچ کاری نمی آیند. از دارای شهرت ترین سیستم دلیل های جهان میقدرت به ویندوز، لینوکس و مکینتاش اشاره نمود.
بعد از آن که ما یک گویش را از در میان گونه های گویشهای اپ نویسی تعیین کردیم، نیاز به قابل انعطاف افزاری به عنوان Editor یا این که ویرایشگر کد داریم تا با به کارگیری از آن بتوانیم کدنویسی کنیم. یکیاز ویرایشگرهای کد دارای شهرت که در سیستم دلیل ویندوز به طور پیشفرض نصب گردیدهاست، Notepad اسم داراست که قطعاً با آن آشنا میباشید البته این در حالی میباشد که قابل انعطاف افزارهای بسیار توسعه یافتهخیس از آن هم وجود دارا هستند که بهدنبال، بیشتر با آن ها آشنا خوا هیم شد. ادیتور پیش فرض سیستم برهان گنو/لینوکس VIM اسم داراست و مکینتاش اپل هم از ادیتوری به عنوان TextEdit برخورداراست.
در حالتی که که بخواهیم یک اینترنت نرم افزار پباده سازی کنیم، علاوه بر ویرایشگر کد، نیاز به مرورگری همانند گوگل کروم یا این که فایرفاکس نیز خواهیم داشت تا خروجی کدهای خویش را درون آن مشاهده کنیم.
بعداز آن که کدهای خویش را با به کار گیری از یک ویرایشگر نوشتیم، به غیر از نرم افزارهایی که با به کار گیری از لهجه ماشین نوشته میشوند، بقیه نرمافزارها نیاز به یک اسمبلر یا این که کامپایلر دارا هستند تا سورس کد شمارا به گویش قابل درک برای سیستم تبدیل نمایند. بعداز تبدیل سورس کد، اسمبلر یا این که کامپایلر این دستوراتی که به گویش ماشین میباشند را در فولدر غیروابسته ای به عنوان پوشه EXE ذخیره می سازند (هنگامی که شما یک اپ را نصب میکنید، با همین پوشه اجرایی پایانی راز و فعالیت دارید.)