مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

در وردپرس از شر خطای حافظه PHP خلاص شوید

طراحی سایت در مشهد 

برای اکثری از یوزرها وردپرس اتفاق افتاده میباشد با خطاهای متداول مواجه شود . خطای خاطر PHP یکی‌از این خطاهای فراگیر میباشد که یوزرها را به دردسر می‌اندازد. درین نوشته‌ی‌علمی قصد داریم با ارائه راهکاری به شما امداد کنیم تا در وردپرس از شر خطای خاطر PHP خلاص گردید.


شاید تا به اکنون با این غلط مواجه گردیده باشید :

Fatal error: Allowed memory size of ######## bytes exhausted (tried to allocate ## bytes) in /home/user/public_html/wp-includes/phpfile.php on line 80.

پیشین از اینکه استارت نمائید به ناسزا بیان کردن به سرور هاست سی پنل یا این که هاست وردپرس خویش و زمین و عصر می بایست بدانید که می‌توانید خیلی ریلکس این ایراد را حل فرمائید. این واقعه هنگامی می افتد که یک plug-in یا این که اکستنشن نو نصب کرده باشید یا این که دیتای وردپرس شما به مرور دوره حجم بیشتری پیدا نموده است که موجب نیاز به پروسس و حافظه موقت بیش تر خواهد بود. روش های مختلفی برای برطرف کردن این ایراد موجود است.

توصیه اینترنت راز: شایسته ترین طرز خطایابی وردپرس در سی پنل

آسانترین منش از فعالیت پرت کردن هر اکستنشن نصب گردیده نو میباشد و بایستی مشاهده کرد که‌این عمل خلل را حل می‌نماید یا این که نه. خط مش دیگر ارتقا دادن فضای خاطر تارنما تان میباشد که به طرز تحت می‌توانید این عمل را انجام دهید : در سکو نخستین لازم میباشد که حجم یاد PHP جان دار را تغییر تحول دهید. ولی برای این عمل در آغاز از کمپانی هاست خویش در رابطه آن سؤال فرمائید. ولی در صورتی میخواهید خودتان آن را انجام دهید، فولدر php.ini خویش را مکان یابی کرده و آن گاه این عمل را انجام دهید! این نشانی را مکان یابی نمائید :

خطای یاد PHP nv در وردپرس

1 memory_limit = 32M ; Maximum amount of memory a script may consume

32 مگابایت را به 64 مگابایت یا این که حتی‌د‌ر فیس قابلیت 96 یا این که 128 مگ تغییر‌و تحول دهید. بعضی از هاست ها یک حجم محدودی را برای یاد PHP به شما ارائه می‌دهند. در‌صورتی‌که نمی توانید به فولدر php.ini خویش دسترسی پیدا فرمائید، شاید می بایست همین پیکربندی را به فولدر htcaccess. بنا شده در فایل نصب اصلی خویش در وردپرس در هاست cPanel، وارد نمایید. خویش وردپرس هم در پوشه کانفیک آیتم ای برای اینکار دارااست. کافیست پوشه wp-config.php را گشوده کرده و امر تحت را در آن قرار دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.