اولی قدم در فراگیری HTML این میباشد که بدانیم تعریفوتمجید این گویش چه می باشد؟ HTML یک لهجه برنامهنویسی وجود ندارد؛ بلکه یک گویش علامتگذاری میباشد که ساختار محتوای شمارا تعریفوتمجید میکند. HTML مشتمل بر گروهای از موادتشکیل دهنده (elements) میباشد که با به کار گیری از آن ها می توانید بخشهای متعدد محتوای یک برگه اینترنت را معین کرده و ظواهر آن را پباده سازی فرمایید. تگها میتوانند یک لینک و پیوند یا این که یک تصویر را در بخشی از کاغذ ساخت نمایند، یا این که می توانند فونت لغات را تغییر و تحول داده و آنها را پهناور و کوچک نمایند. مثلا، خط تحت را در برنامه HTML خویش وارد فرمایید:
در شرایطی که می خواهید این نوشته به صورت یک جمله در کاغذ اینترنت شما اکران داده شود، می بایست آن را با تگ گزاره محصور فرمائید. تگ جمله در HTML با
گشوده
و با
بسته میگردد.
ساختار عنصرها HTML
بیاید این جمله را مقداری اضافه بازنگری کنیم.
بخش اصلی عنصر ما عبارت میباشد از:
۱- تگ گشوده: مشتمل بر اسم عنصر میباشد (در این زمینه مختص، p) که داخل < > قرار می گیرد. این نماد نشان دهنده آن میباشد که تگ متبوع روی محتوای شما آغاز به تاثیرگذاری مینماید. (در این باره مختص یعنی جمله مقدمه می گردد).
۲- تگ بسته: تگ بسته هم مانند تگ گشوده، مشتمل بر اسم عنصر میباشد با این تفاوت که پیشین از اسم عنصر یک اسلش قرار می گیرد. این تگ نشاندهنده انتها تاثیر عنصر روی محتوای شما میباشد. (دراین مورد یگانه یعنی گزاره تمام می گردد). نگذاشتن تگ بسته در انتها محتوا، اشتباهی میباشد که معمولا مبتدیان مرتکب میگردند و این واقعه باعث به بروز حاصل خیره کننده و غریبی شود.
سفارش فرانش به شما
چطور در 1سال 4 میلیون خواننده داشته باشی
۳- محتوا: محتوا قادر است تصویر، متن یا این که لینک و پیوند باشد. در این باره، محتوای ما یک متن میباشد.
۴- عنصر: تگ گشوده، تگ بسته و محتوا با هم، عنصر را تشکیل می دهند.
عنصرها می توانند خصوصیتهایی (Attributes) هم داشته باشند:
خصوصیتها دربردارنده داده ها مازاد در باب عنصر میباشد که نمیخواهید در محتوای حقیقی (روی کاغذ اینترنت) ظواهر شوند. در اینجا، class، اسم خصوصیت و editor-note، مقدار خصوصیت میباشد. خصوصیت کلاس به شما اذن میدهد تا عنصر را شناسایی کرده و تیم عنصر را تشخیص دهید.
یک خصوصیت مدام بایستی مشتمل بر مورد ها ذیل باشد:
۱- می بایست یک مسافت (space) در بین آن و اسم عنصر وجود داشته باشد. (در حالتی که عنصر دربرگیرنده چندین خصوصیت باشد، می بایست فی مابین هر یک از خصوصیتها یک مسافت قرار دهید)
۲- پس از اسم خصوصیت بایستی نشانه متساوی (=) وجود داشته باشد.
۳- در دو طرف مقدار خصوصیت بایستی نماد نقل پیمان (“) وجود داشته باشد.