مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

یادگیری لهجه CSS


قدم دوم : یادگیری لهجه CSS

با به کار گیری از گویش HTML شما صرفا کار کشته به ساختن ساختار و چهارچوب کلی ورقه اینترنت خواهید بود، ولی این صد رد صد این صفحه ها ظواهر استفاده کننده پسندی نخواهند داشت. چون وقتی که برای تولید این صفحه ها اینترنت صرفا از لهجه HTML به کارگیری می‌کنید، دسترسی شما به تعداد محدودی از موادسازنده تعریف‌و‌تمجید گردیده در لهجه HTML محدود میشود. پس نیاز به ابزار و یا این که به عبارت بهتر زبانی دیگری خواهید داشت تا ضعف های گویش HTML را پوشش دهد. زبانی که به مراد خوشگل سازی و فرم دهی به صفحه های اینترنت به کار گیری می‌گردد، CSS اسم داراست.

دومی گام برای هر کس قصد دارااست به طراحی وب سایت بپردازد، CSS میباشد. CSS مخفف عبارت Cascading Style Sheets و در معنای \"ورقه های آبشاری\" میباشد. این گویش مانند HTML یک گویش علامت‌ گذاری میباشد که اذن می دهد ساختار صفحه های اینترنت را از دکوراسیون موادسازنده گرفته تا تغییر و تحول رنگ‌بندی و فونت‌ها صورت دهید. به یاری CSS می‌توانید خصوصیاتی مثل رنگ‌ها، فونت‌ها، بعدها، سایزها، شیوه دکوراسیون عنصرها و غیره را در صفحه ها اینترنت معین فرمایید. چنانچه میخواهید با این لهجه کاربردی در دنیای اینترنت طولانی تر آشنا گردید، به مطالعه مقاله تحت بپردازید.

 طولانی تر بدانید : CSS چه میباشد و چرا می بایست از آن به کار گیری کنیم؟
قدم سوم : یادگیری لهجه جاوا اسکریپت


وقتی که به لهجه های HTML و CSS مسلط شدید، میتوانید صفحه ها اینترنت ایستا (Static) را پباده سازی نمائید. ولی امروزه کمتر سایتی را می‌توانید پیدا فرمائید که ایستا باشد. چون یوزرها پیرو وبسایت های تعاملی و داینامیک می باشند و دوست دارا هستند از تجهیزات متفاوت آنها استعمال نمایند. پویا کردن وب سایت ها احساس بهتری از تجربه کاربری را در بازدیدکنندگان و یوزرها تولید می‌نماید.

یکی دوستداشتنی‌ترین گویش های برنامه نویسی که برای پویا کردن وبسایت ها به کارگیری می‌شود، جاوا اسکریپت میباشد. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، بر پایه ی شی و تفسیری میباشد که از طرق متفاوت برنامه نویسی پشتیبانی میکند.

سومی قدم برای تبدیل شدن به یک طراح اینترنت، یادگیری و احاطه بر لهجه جاوا اسکریپت میباشد. این گویش از لحاظ محبوبیت و کاربرد رویش بسیار بالایی دارااست و از آن می اقتدار برای برنامه نویسی سمت سرور (Server Side)، نرم افزار های تلفن همراه، بازی و نرم افزار های دسکتاپ بهره مند شد. براین اساس می اقتدار اینگونه برداشت کرد که گویش برنامه نویسی جاوا اسکریپت ، یک گویش همگی رشته رقیب میباشد.

عمل با جاوا اسکریپت بسیار شیرین میباشد، البته لذت فعالیت با آن را هنگامی فهم میکنید که از Library های این لهجه مثل Jquery یا این که React.js استعمال فرمایید. شما می‌توانید در مقاله تحت داده ها بیشتری را درباره ی این گویش برنامه نویسی به دست آورید.

 بیش تر بدانید : جاوا اسکریپت چه میباشد؟

قدم چهارم : یادگیری یک لهجه برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP


وقتی که شما سه قدم قبل را طی فرمائید، به راحتی می‌توانید یک تارنما را به طور بدون نقص پباده سازی فرمایید. البته امروزه وب سایت ها علاوه بر ظواهر خوشگل مستلزم منطق درست هم میباشند، به همین برهان می بایست تارنما هایی را بسازید که حاذق باشند نیازهای یوزرها به صدق اجرا و پردازش نمایند. برنامه نویسان اینترنت به دو مدل کلی تقسیم میگردد.

مجموعه اولیه وظیفه دارا هستند به پباده سازی ظاهری تارنما بپردازند که به آنان برنامه نویس های سمت استفاده کننده (Client-side) می‌گویند. مجموعه دوم کسانی می باشند که منطق وبسایت ها را پیاده سازی می کنند و تحت عنوان برنامه نویسان سمت سرور (Server-side) شناخته می گردند. برخی از برنامه‌نویسان می توانند در هر دو حوزه عمل نمایند که به آنها برنامه نویسان Full Stack می گویند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.