چرا
امنیت تارنما اصلی میباشد ؟ هک شدن یک سایت وردپرسی میتواند صدمات دور از شوخی به درآمد و شهرت شما وارد سازد . هکرها میتوانند داده ها کاربران را بدزدند ، قابل انعطاف افزارهای مخرب روی وب سایت شما نصب نمایند و چه بسا میتوانند به کاربران شما هم صدماتی به عوارض امنیت وارد کنند . از حیث سئو و موتورهای جستجو هم وب سایت شما افت خواهد کرد و اخطارهایی از گوگل برای اطلاع از هک شدن سایتتان را برای شما ارسال می نماید .
گوگل هفته ای ۲۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ وبسایت را در لیست سیاه خود قرار میدهد . درصورتی که میخواهید جزو این وب سایت ها نباشید ادامه مقاله را مطالعه فرمایید .
نکات
اساسی در بالا بردن امنیت سایت وردپرسی ۱
– وردپرس را مرتبا به روزرسانی کنید
وردپرس یک سیستم متن گشوده است و مرتبا برای آن به روزرسانی منتشر میشود . در به روزرسانی های نو همیشه اشکالات امنیتی وردپرس رفع می گردند که به امنیت آن امداد مینماید . ورژن های کهن وردپرس زیاد آسان خیس از نسخه های تازه هک میشوند .
قالب ها و پلاگین های خویش را نیز مدام به روز نگه دارید . قالب ها و پلاگین ها هم ورژن های قدیمی آن قابل نقفوذتر میباشند . به این ترتیب تمامی چیز را به روزنگه دارید .
۲
– انتخاب سر عبور قوی
بیشتر هکرها رمزهایی فراهم و مالامال کاربرد را دارند ، که بیشتر مدیران تارنما از آنها استفاه میکنند یا به چهره پیش فرض روی اکثری از وب سایت ها گذاشته می شوند . شما باید رمز مخصوص به فرد و قدرتمند داشته باشید . یک رمز ۱۶ رقمی که به فیس حروف گران قدر ، حروف کوچک ، عدد و علامتها یگانه نظیر $ باشد دوچندان مطلوب و امن است .
خواسته ما فقط رمز قوی برای ورود به مدیریت وردپرس نمیباشد بلکه باید رمزهای ftp ، دیتا بیس و رمز در دست گرفتن پنل هاست نیز می بایست کارکشته باشد .
یک پسورد را برای یکسری جای گوناگون به کارگیری نکنید . تمام رمزهای شما باید منحصر به فرد باشد .
در زمینه بیماری آلزایمر راز هم نگران نباشید رمزها را در یک پوشه ورد ذخیره کرده و در جای امنی نگه دارید .
در ضمن اگر با مرورگر کروم فعالیت میکنید و وارد حساب جیمیل خود گردیده اید و رمزها را در مرورگر ذخیره کرده اید در چهره هک شدن جیمیل شما رمزهای ذخیره شده هم در دسترس هکر قرار میگیرد حواستان به این نکته نیز باشد . همت نمایید رمزها را در مرورگرتان ذخیره نکنید .
۳
– تعیین هاست وردپرس مناسب
هاست شما نقش متعددی در امنیت سایت شما ایفا میکند . مدام از کمپانی های دارای اعتبار هاستینگ مبادرت به خرید هاست بکنید . شرکت های هاستینگ خوب اساسا سرور ( هاست ) را در مقابل هجوم ها همگانی ایمن می نمایند . برخی از هکرها می توانند با هک کردن یکی از اینترنت وبسایت های روی سرور به سایر تارنما ها نفوذ نمایند . در فیس انتخاب صحیح شرکت هاستینگ این رخداد کمرنگ خواهد شد .
۴
– تهیه و تنظیم بک آپ گیری
در حالا حاظر همگی هاستینگ ها به طور منظم از سایت ها بک آپ میگیرند البته شما خودتان هم این کار را انجام دهید و بک آپ ها را نزد خویش نگه دارید تا در مواقع ضروری از آنان به کار گیری نمایید . هیچ سایتی را نمیتوان به صورت ۱۰۰% ایمن کرد و مدام امکان هک شدن وجود دارد به این ترتیب خویش را فراهم نمائید .
چه بسا گوگل هم هک شده میباشد !!
برای اینکار از افزونه duplicator میتوانید به کارگیری نمائید .
۵
– نصب افزونه امنیتی
افزونه های امنیتی سایت شما را مقابل بسیاری از یورش های هکرها امن نگه میدارند . این پلاگین ها قابلیت و امکان امن کردن کل وب سایت شما را دارا هستند و می توانند گزارش دقیقی از حملات بروت فورس ( Brute Force Attack ) یا خطا وارد کردن پسورد را به شما بدهند . در هر توشه وارد شدن به مدریت وب سایت به شما نشانی اینترنتی میدهند . یکی از بهترین این پلاگین ها wordfence است . در اکنون حاضر بیش از ۲ میلیون نفر این پلاگین را استعمال مینمایند .