معیارهای
تشخیص یک سایت خوب از رویت کرد یوزرها چیست؟
درصورتی که از شما بپرسند معیارهای تشخیص یک تارنما خوب چه است شما چه جوابی خواهید داد؟ رنگ بندی آن؟ محتوای آن؟ کیفیت عکس ها؟ راحتی؟ احتمالا همگی اینها درست باشد البته همانطور که قانون ۸۰ – ۲۰ به ما میگه، ۲۰ درصد معیارها، ۸۰ درصد رضایت کاربران رو رقم میزنه .
شاید حساس ترین نکته در بدست آوردن داده های واقعی واحد سنجش های تشخیص برای فهمیدن اینکه سایت، از رویت کرد یوزرها مناسب میباشد یا خیر، جهت دهی مخاطبین هدف داخل آن وب سایت باشد . چه بسا باید سایت به گونه ای طراحی شود تا حد ممکن مخاطب غیر انگیزه آن را پیدا نکند تا خللی در داده های ما ایجاد نکند . شاید اهمیت سئو هدفمند اینجا به روشنی معلوم شود .
همگی
ما می دانیم محل ورود فراوان برای سئو هر سایتی اثر گذار هست پس چرا بایستی جلوی مخاطب غیر انگیزه را گرفت؟
همینطور که میدانیم برخی از معیارهای تشخیص یک وب سایت عالی از داده های بدست آمده از خلق مخاطبین باطن سایت بدست می آیند . با وجود مخاطبین غیر هدف، رفتارهای آنها از کیفیت داده های بدست آمده میکاهد . باور ماشین کرایه ای دیجیتال مارکتنیگ رسپیناتک این است که ما برای تغییر و تحول بایستی معیارهای محکم داشته باشیم و چه معیاری خوب تر از کردار مخاطبین باطن تارنما .
اما
باید به سوال حیاتی پرداخت که ترازو تشخیص یک سایت خوب چیست؟
۱)
کاربری آسان و ساده یک عدد از معیارهای تشخیص یک تارنما عالی آسانی در استعمال از آن میباشد . استفاده کننده هدف ما باید بدون گیج شدن به هر نصیب از سایت دسترسی پیدا نماید و در هر مرحله این قابلیت را داشته باشد به مرحله پیشین بازگردد . ممکن است یک عدد از کارداران تاثیرگذار در آسانی استفاده از طرح های مینیمال هست . طراحی مینیمال به طرح های خلوتی می گویند که میتوان چشم مخاطب را به هر کجای زمینه نظر سوق دهی کرد .
گوگل
۲)
دسترسی سریع کاربر باید این قابلیت و امکان را داشته باشد که با کمترین کلیک به مقصد پایانی خویش رسد . واحد سنجش جهانی برای این تعداد کلیک عدد ۳ است . یعنی مخاطب می بایست با ۳ کلیک یا کمتر به خواسته خویش برسد، ولی شاید این ترازو کمی سختگیرانه باشد زیرا علی رقم هزینه های هنگفت وب سایت های تعالی جهان مثل Aliexpress یا چه بسا Digikala نتوانسته اند به این میزان دست پیدا نمایند .