3-
سئو یا این که با صرفه سازی وبسایت برای موتورهای جستجو:
سئو
برگرفته از عبارت Search Engine Optimization میباشد که لغت ها معادلی زیرا SEO یا این که بهینه سازی موتور جستجو دارد که تمامی آنها به یک مفهوم می باشند و می بضاعت و توان آن را بصورت ذیل تعریف نمود: سئو (بهینهسازی موتور جستجو) به معنای فریب و یا دستکاری موتورهای کاوش با روشهای غیر اخلاقی نیست . سئو (SEO) به معنای باصرفه سازی سایت برای موتور های جستجو نظیر گوگل ، یاهو و بینگ میباشد .به زبان معمولی در حالتی که با اعتنا به علایق موتورهای کاوش سایت خویش را بنا کنیم ، آنها این لطف و محبت ما را بی پاسخ نخواهند گذاشت . سئو را میتوان مجموعهای از روشها برای تغییر استراتژیک وب سایتها دانست .
حکایت اولین یافتهها در گوگل، حکایت مغازههاست در راستهٔ کلیدی بازار تهران و تعداد ویزیتورهای این سایتها حکمِ سیل مشتریان این مغازهها .
شما هم میتوانید خدماتتان را در بهترین سرقفلی دنیای مجازی عرضه نمایید در حالی که یک هزارم بها چنین سرقفلی ای را راستهٔ بازار نمیپردازید!
می بایست بپذیریم کاربران رو به رشدِ وب در ازدحام وب سایتها، راه حل ای جز کاوش و اعتماد به اولین یافتههای موتورهای کاوش ندارند . ما به شما یاری خواهیم کرد در کمترین بازه ممکن رتبهٔ سایتتان را در موتورهای کاوش ارتقاء دهید . به این ترتیب شما در سایتتان مشتریانی با بها دارید که از یک سو به میل خویش در وب سایت شما می باشند و از سوی دیگر به تیتر اولین یافتهها به خدمات شما اطمینان کردهاند .
4-
متناسب با نیاز شما:
اینترنت تارنما های اینترنتی را می توان از جهات متعدد طیقه بندی کرد . از جنبه کارکرد کلی تارنما می توانایی وب سایت ها را به گونه های : اینترنت وب سایت های اطلاع رسانی ، اینترنت سایت های تجارت الکترونیک ، اینترنت تارنما های فروشگاهی ، وب تارنما های شرکتی ، وب وب سایت های تفریحی ، وب سایت های کانال اجتماعی ، اینترنت سایت های علمی و . . . مدل بندی نمود که هر کدام تجهیزات خاص خویش را دارا هستند ولی ما پا را از این بالاتر گذاشته ایم و بسته به نیاز شما شروع به پباده سازی و برنامه نویسی قابل انعطاف افزار پایین اینترنت دقیقا متناسب با خواست شما میکنیم . به عنوان مثال ممکن است شما نیاز به وب سایتی داشته باشید که علاوه بر تجهیزات معمول یک اینترنت سایت شرکتی کلیه ی کارها مربوط به خرید، فروش و انتقال سهام کمپانی را نیز از طرز اینترنت تارنما به انجام رسانید . در اینجا نیاز شما را به دقت محاسبه و به مراد هایتان خرقه ی فعالیت می پوشانده خواهد شد .
5-
ظواهر مناسب:
همان گونه که اخلاق و رفتار یک اثر هنری نیاز به شناخت سلیقه مخاطب و موادتشکیل دهنده بصری مثل رنگ ها، تصاویر و… دارد، در طراحی وب سایت هم این مورد ها درستگو میباشد . شناخت ادغام رنگ، هارمونی اجزای وب سایت و دانش دکورا سیون آنها در کنار هم که طی سالها تجربه بدست آمده است، قسمتی از حساس ترین اصول طراحی تارنما می باشد که به آن پای بندم .
در طراحی اینترنت وبسایت علاوه بر محتوا و اصول سئو نکته ی دیگری که مضاعف حائز اهمیت است ، پباده سازی ظاهری وب وب سایت می باشد . بیشتر یوزرها وقتی وارد یک وب وب سایت می شوند ، در ارتفاع پنج ثانیه تصمیم می گیرند که در آن برگه بمانند یا این که آن را کنار گذاشتن نمایند . در صورتی که ظاهر وب تارنما شما جذاب باشد ، بازدید کننده جذب آن می شود و وبسایت را کنار گذاشتن نمی کند .
طراح اینترنت وبسایت بایستی اصول فراوانی را برای اخلاق و رفتار یک اثر هنری رعایت کند، به عنوان نمونه بایستی مشخص کند که اولین نگاه کاربر پس از ورود به برگه به کدام عکس یا مطلب بیفتد و یا این که خوی کاربران در مرور صفحه های وب به چه شکلی ست . همچنین به کارگیری از رنگ های مناسب، رنگ های مکمل و روانشناسی رنگ ها از دیگر اصول طراحی ظاهر تارنما می باشد . ظواهر یک اینترنت سایت خوب بایستی متوازن باشد، طراح وب این توازن را با اندازه ی هر قسمت، رنگ هر قسمت و دیگر نکات می بایست به وجود آورد .
6- سناریو درست در تمام مرورگرها:
ایراد سازش طرح های اینترنت با ورود مرورگر های جدید و گوناگون به میدان دنیای اینترنت استارت شد . هر مرورگر از استاندارد مختص خودش استفاده می کرد و شرکت های تولید کننده هم نه صرفا تلاشی به پیروی از یک خصوصی ساختار واحد نکردند ، بلکه هر کدام خواستند به نحوی استاندارد های مورد حیث خود را به رقیبانشان زور نمایند .
امروزه سازش یک طرح با مرورگر های مختلف یک عدد از مهمترین مساله زمینه لحاظ هر طراح وبی میباشد که تلاش مینماید طرح هایش استاندارد باشند و در بیشتر مرورگرهای اینترنت یکسان نمایش داده شوند . وب لاگ نویسان هم توجه متعددی به این زمینه پیدا کرده اند و بخش اعظم وب لاگ های که محتوای صحت دارا هستند ، طرح های تندرست و استانداردی هم برای خود بر می گزینند .
برای آنکه بفهمیم یک طرح در مرورگر های گوناگون چه طور نمایش داده میگردد ، شیوه های مختلفی وجود دارااست ، معمولا بر روی کامپیوتر یک طراح اینترنت چند مرورگر اینترنت را می توانید پیدا فرمائید ، فایرفاکس ، اپرا ، کروم ، وب اکسپلورر ۶ و یا این که ۷ و مثال های دیگر . ولی مسئله فقط این چندین مرورگر پر اسم و رسم نمیباشد ، یوزرها گوناگون با سیستم برهان های مختلف از مرورگر های متفاوت استعمال می نمایند و ممکن است شما هیچ وقت به فیس بدون واسطه نتوانید بفهمید کاربری که از سیستم عامل لینوکس استعمال مینماید ، صفحه وب لاگ شما را چگونه مشاهده میکند .