مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

مرجع رسمی مقالات طراحی سایت

جاوا اسکریپت (JavaScript) چیست؟

جاوا 
اسکریپت (JavaScript) چیست؟ مقدمه به معرفی جاوا اسکریپت می پردازیم . پاره ای با کاربردهای آن آشنا می شویم . آنگاه به یادگرفتن جاوا اسکریپت می پردازیم و با استفاده از آموزش های چهره یی ارائه شده ، همه مطالب را در موضوع javascript فراگیری می بینیم . به این ترتیب در حالتی که توضیحات زیر را اکنون درک نکردید نگران نباشید . چرا که تنها برای آشنایی اول شما با این لهجه برنامه نویسی کاربردی است . 
جاوا اسکریپت ، یک لهجه برنامه نویسی هست که قابلیت و امکان تعامل با صفحه های اینترنت را مهیا می سازد (برای نمونه ، بازی ها ، جواب هایی که در هنگام فشار دادن کلید ها یا وارد کردن داده ها در فرم ها ، ارسال می شوند ، برنامه کودک ها و . . .) . 

فراگیری جاوا اسکریپت مسیری میباشد به سوی پباده سازی صفحات اینترنت جذاب خیس و کاربرپسندتر . جاوا اسکریپت برای او‌لین بار بوسیله شرکت Netscape و با نام LiveScript به دنیای وب و بازار عرضه شد . البته ابعاد ، با حمایت کمپانی Sun Microsystems (پدید آورنده JAVA) با نام جاوا اسکریپت شناخته شد . جاوا اسکریپت یک گویش اسکریپت نویسی است ، که اکثر با کدهای HTML در رابطه میباشد و همانند کدهای HTML ، روی پلت فرم های مختلفی اجرا می شود ، و یا این که به عبارتی به وسیله مرورگر های اینترنت مختلفی ، قابل تعبیروتفسیر هست . 

JavaScript (به اختصار JS) ، لهجه برنامه نویسی کاملاً پویا هست ، که هنگامی به یک برگه وب ، اعمال می شود ، قابلیت و امکان برقراری تعامل پویا با اینترنت وب سایت را مهیا می سازد . 

جاوا اسکریپت ، گویش برنامه نویسی عده و جوری هست ، البته با این اکنون ، زیاد انعطاف پذیر می‌باشد . بسط دهندگان ، گونه های متنوعی از ابزارها را بر روی هسته گویش JavaScript ، متن اند و تعداد زیادی امکان های مازاد را برای آن آماده نموده اند . 
بعضا از این قابلیت ها عبارتند از : 
Browser Application Programming Interfaces (APIs) : API های ساخته گردیده در باطن مرورگرهای اینترنت ، قابلیت و امکان هایی مثل ساخت پویایی در صفحه ها و پیکربندی CSS Style ، ایجاد گرافیک های سه بعدی و sample های صوتی ، را فراهم می نمایند . 
API های third-party ، که برای گسترش دهندگان این اجازه را می دهند که عملکردهای تارنما خویش را با بقیه تولیدکنندگان محتوا ، مثل توییتر و صورت بوک ، مخلوط کنند . 
چارچوب ها و کتابخانه های third-party در جاوا اسکریپت ، که می بضاعت و توان از آن‌ها در کدهای HTML ، استفاده نمود ؛ تا بتوان تارنما ها و برنامه های کاربردی را با سرعت بیشتری ایجاد . 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.