۵۰ خصوصیت مهم در پباده سازی اینترنت وبسایت را برای شما مهیا کرده ایم تا با مطالعه و رعایت آن ها بتوانید اینترنت وب سایت هایی قشنگ و با کیفیت و کارآمد پباده سازی نمایید . با در لحاظ دریافت کردن این خصوصیت ها در هنگام طراحی تارنما می توانید وب سایت هایی مطابق با استاندارهای روز دنیا بسازید و گام در مسیر موفقیت بگذارید .
یک وب وبسایت با کیفیت دارنده خصوصیت های متعددی می باشد . سایتی که پباده سازی می کنید هم از لحاظ زیبایی و هم از نظر عملکرد می بایست در مرحله قابل پذیرش و بالایی باشد تا برای شما و یوزرها اثرگذار واقع شود . همچنین معیارها و موارد تاثیرگذار در سئو را نیز می بایست مد حیث قرار دهید تا وب سایت در آینده و در مسیر پیشرفت خویش مبتلا ایراد نشود . این مطلب از سایت سازان را تا آخر مطاله کنید تا با اصلی ترین نکات در پباده سازی وب تارنما آشنا شوید .
۵۰
ویژگی اساسی در پباده سازی اینترنت سایت اولین
نکته گزینش یک اسم دامنه ی خوب می باشد که معنای مناسب و دارای ربط با عمل شما داشته باشد و در ذهن نیز بماند ( در حالتی که شما یک شرکت با سابقه هستید، می بایست اسم مارک خودتان را به عنوان اسم دامنه انتخاب فرمایید ) به کار گیری از یک لوگوی خوشگل و چشم نواز که یادآور نام شرکت و برند شما باشد . این لوگو می بایست در بالا سمت چپ و یا این که راست قرار بگیرد و به برگه اصلی پیوند شود .
شعار مارک شما بایستی با خطی کوچک خیس از لوگوی شما و در پایین آن نوشته شود تا نام و نشان و مسیر کاری شما را به کاربران و بازدیدکنندگان نشان دهد .
یک شماه تماس ( که همواره در دسترس و پاسخگو باشد ) را در بالای هدر وبسایت قرار دهید تا یوزرها از قابلیت تماس با شما اطمینان حافظه داشته باشند . (بهتر می باشد استفاده کننده با کلیک برروی شماره تلفن، بتواند تماس را برقرار کند .
این نکته را برای کسب رضایت کاربران در لحاظ بگیرید) در زیر یا این که کنار شماره تلفن، یک دکمه با صورت و یا آیکون تماس قرار دهید تا جلب توجه بیشتری انجام دهد .
این دکمه “حتما” بایستی امکان کلیک شدن داشته باشد! یک منو مشتمل بر پیوند ها و دسترسی های حیاتی و حیاتی در بالای کاغذ قرار دهید تا استفاده کننده به سادگی و با سرعت به بخش دلخواهش دست پیدا کند .
آدرس دهی بخشی از به بخشی از و دقیق هر صفحه! (این که این کاغذ زیر گروه ی کدام بخش ها و یا این که گونه بندی ها قرار دارد! شبیه آن چه در هدر همین کاغذ می بینید .)
یک تصویر و یا اسلایدر را در ذیل هدر و در بیشترین و کمترین دما بخش صفحه قرا دهید . در این اسلایدر اصلی ترین امکانات، محصولات و یا خبر ها برند و شرکتتان را به مخاطب معرفی فرمائید .
اطلاعات دارای اهمیت و اصلی را در بخش های بالایی صفحه قرار دهید تا در دسترس کاربر قرار گیرد . این داده ها می تواند مواقعی مثل نشانی شرکت، منوی رستوران و … باشد .
(البته خوبتر میباشد فضای متعددی را اشغال نکنید و یک Call To Action و یا پنجره گشوده شونده قرار دهید) توصیفات
و اعتبارات و افتخارات کمپانی را می توانید به شکل های مختلفی در کاغذ قرار دهید تا برای کاربر اعتماد را به ارمغان آورید! (یک باکس ویدئو که این اطلاعات را در قالب یک فیلم و یا این که ویدئو کوتاه ارائه کند، می تواند مضاعف جذاب و اثر گذار باشد) هم اکنون نوبت آن می باشد که در بعد ها مطلوب و با جلوه های گرافیکی مناسب، خدمات و ویژگی های مارک را به استفاده کننده ارائه فرمایید .
یک متن خوب و با کیفیت در صفحه حساس قرار دهید و کمی در رابطه خودتان بنویسید تا کاربر را در این برگه نگه دارید . همچنین محتوای متنی تاثیر مثبت زیادی برای موتورهای جستجو داراهستند .
در نوشته ها از لینک های داخلی به کارگیری کنید تا به ناوبری و سوق دهی یوزرها یاری فرمایید و بر روی سئوی تارنما نیز تاثیر مثبت بگذارید .
آدرس، گوشی تلفن و ایمیل و یا این که هر شیوه تماس دیگری را در فوتر وب سایت قرار دهید تا استفاده کننده پس از مطالعه ی محتوای صفحه، در چهره نیاز بتواند با شما تماس برقرار نماید .
به
تیتر یک امکان دلخواه، بهتر میباشد که ساعت کاری شرکت را هم در بخش فوتر بنویسید تا کاربران بدانند در چه بازه هایی می توانند مبادرت به برقراری تماس و درخواست سرویس ها کنند! معرفی
شبکه های اجتماعی در فوتر (قرار دادن آیکون های کانال های اجتماعی که به پروفایل شما پیوند گردیده باشند تا یوزرها به سمت پروفایلتان بروند)